hayatsevinceguzell Eskobar biz iki gunde bir mangala gideriz hemen sayayım mangal ızgara maşa yelpaze çıra tutuşturucu mangal kömürü tabak çatal kaşık seti ekmek içecek ıslak mendil rulo havlu et meyve 🥳🥳 çoban salata malzemesi patlıcan ve biber mangalda yapmak için
incinmissindedi hayatsevinceguzell hepimiz sana katılıyoruz, bizde baya oldu gitmeyeli belki bu pazar gideriz inşallah Eskobar
Bubenimoykumm Eskobar mangalda önce patlıcan biber domates ve soğanı közler salatayı bununla yaparız nolur dene bunu 🤭
berenmiss Mangalı yerden yüksek al alçaklar çok iyi değil pişireceğin ete ya da tavuğa göre ızgara çeşitleri salata malzemesi ya da evde yap götür bardak çatal kullandığın baharatlar
Eskobar berenmiss evden yaptım yenecekleri hep etleri falanda hallettim ufak tefek aa bunuda alsam dediğim bişey varmı diye düşünüyorum
hayatsevinceguzell incinmissindedi bizde bugun niyetlendıkde aşırı rüzgar var bebekte var gitmedık vazgeçtik
Eskobar incinmissindedi eşim pek sevmez bilmezde zaten bikaç balkonda yaptık ama ben çok özledim babam çok yapardı Mangalcı başı oldum baba mesleği😂
incinmissindedi Eskobar ahah bende eskiden yapardım bekarken yapmayı seviyorum. Evlendiğimden beri eşim yapıyor hep bana yaptırmıyor
Eskobar hayatsevinceguzell kv olunca çok zorlanmadık tabi koştur et yordu ama kolaya kaçtım ben 😂 mangal başı oldum😂
hayatsevinceguzell Eskobar yok mangal için demedım 3 tane yaşı yakın çocuk büyütmek çok zor nasıl cesaret ettınız yada çocuklarınız gece uyuyan uslu bebelerden😂
Eskobar Bubenimoykumm bizde aynı şekil yaparız hatta en sevdiğim meze Ama uğraşamam onunla hele dışarda Bahçeli evimiz olmadığı için yapamıyoruz