ERKEN GEBELIK TESTİ(resimli)
sanalkoala çok az silik çizgi görüyorum canım benim rabbim gönlüne göre versin 🌺
Bahtsizbedevi_ inşallah canım çok sağol 😌
sanalkoala silik ben de gördüm ama 11 gün varken de böyle gözükmesi imkansız. Tam yumurtlama zamanları oluyor o zamanlar çünkü. Hatta adete 5-6 gün kala yapılanlar bile sağlıklı sonuçlar vermez.
Ama inşallah vardır tabii yanılırım ve çok sevinirim.
Mommy12 ya işte sabırsız davrandım bakalım ya Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin hepimize çok şükür bir oğlum var isterim bir de kardeşi olsun ama yoksa da üzülmem hayırlısı olsun 😌
sanalkoala rica ederim aşkım🌺
sanalkoala ya bende böyle öğrendim adetime hemen hemen 9 10 gün vardı böyle silik çıktı durdukça koyulaştı kuruma çizgisi diyorlar ama öyle bir şey yok bence ya olmadığı zaman hiç bir şey çıkmıyor hamilesiniz gibi gördüm bir hafta filan sonra tekrar yap bence
sanalkoala adetime 6 gün kala yaptigimda aynı sekildeydi hatta 10 dk sonra böyle olmuştu ve hamileyim 😍
sirpiyal yaaa öyle mi diyorsun 🤭🥰
Ladyymom ay bak heyecanlandım şimdi 🤭 adetime 1 hafta kala falan tekrar bi yapıcam 🥰
sanalkoala silik var gözüküyor
perimasali802_ yaa çok ta umutlanmak istemiyorum da var gibi sanki ya 🤭
Sanki az silik var gibi
sanalkoala canım hastane sağlık ocağı falan yakınsa bi betahcg baktı orda çıkar sonucun emin olursun hem
basak23 biraz daha bekleyeyim bakalım olmadı öyle yparım 😌
sanalkoala bariz var hayırlı olsun
sanalkoala çok az da olsa silik bir çizgi var hayırlısı olsun inşaAllah 🌸
sanalkoala kan testi daha kesin sonuç verecek canim hayırlısı olsun inşallah 🤲
1prensesannesi inşallah canım çok sağol 🥰
perimasali802_ inşallah canım 🥰