hzrn1 yaa öyle mi diyosun 🤭
ERKEN GEBELIK TESTİ(resimli)
sanalkoala böyle silik testlerde gebelik belli oluyor mu ya benim bir bebeğim var ama onda hiç test yapmadım direkt ultrasonla öğrendim geçenlerde yaptım bir şey anlamadım böyle silikti inşallah yoktur
lgrth bir anda dedim ben hamileyim 😂 aklım karıştı kan vereyim en iyisi
hopyloliy yani olabiliyor, ben oğlum da silik şekilde öğrenmedim normal çift çizgiydi ilk defa böyle silik gördüm ama olabiliyor tabi ki hele ki çok yeni olan gebelikler de böyle silik oluyor
sanalkoala hiç bilmiyorum bu test işlerini ya anlam veremedim silik çıkınca iğneyle korunuyorum ama olması düşük heralde umarım yoktur
hopyloliy daha sağlam yöntem olarak spiral kullanırsanız böyle endişeleri en aza indirebilirsiniz.
manofblack ondan çok korkuyorum cesaretim yok
hopyloliy korkacak hiç bir şey yok aslında çok basit ağrısız acısız bir yöntem ama çok da güvenilir. Sadece bazen adet konusunda sıkıntı yaşayanlar olabiliyor onuda denemeden bilemezsiniz. Steril bir klinikte takıldıktan sonra güvenli ilişkinize devam edebilirsiniz bana da dua edersiniz:)
manofblack siz hormonlu mu hormonsuz mu kullanıyorsunuz peki
Hormonlu kullanıyorum daha güvenli diye biliyorum. Kanamayı azalttı ve göğüslerim daha hassas ama o da hoşuma gidiyor :) tam anlamıyla özgürlük demek🔥
manofblack bende o cesaret yok sanırım iğneyle devam ya 😂
hopyloliy sen bir doktorla görüş sonra son kararını ver şekerim :)