lolopoo ay sürekli ısrardan hiç hoşlanmam ya
Çat kapı misafir
lolopoo canım habersiz geldiğinde kapıyı açma evde olmadığını sanıp geri gider veya rahatsız olduğu anlar bidaha habersiz gelmez
lolopoo valla birdaha boyle bir harekete yeltenirse kivar bir dille musait deyiliz kocam evde k bakma diyip kesecem,mantikli dusunen bir knsan bunu anlar zaten
lolopoo ben bana çat kapı gelinmeyi hiç sevmem, bende kimseye o şekil gitmem. Eltim bu aralar hep böyle karnım burnumda 2 çocukla deli oluyorum halim bana yeter, çocuğun alıp direk geliyor kapıya oglum evde durmuyur diyor. Peşinde de koşmaz oglu evi dağıtır yatak odama kadr gidip dolabıma girip dagıtıyor en son kızdım oglunu çagr zorla topluyorum dagıtıyor dedim gülüyor. Hergün hergün 11 yada öglen 12 de kalkıp geliyor. Dün gene geldi açmadım kapıyı bilerek 😏😏. Çaldı çaldı gitti
zarifhanim öyle yapacağımm artık anlar belki istemediğimi diye bekliyorum ama anlamıyor maalesef
TombulHatun bendee aksine daha çok işgillenir daha çok uzaklaşırım
Sutlucikolati kalp kırmaktan korkuyorum galiba
Bahtsizbedevi_ pat diye kapıma dayanmıyor Allahtan ama hemen arar geri çeviremicek bişe bulamayım diye bi kaç defa mesaj attı baktı ordan geri çevirebiliyorum bu defa arıyor 😆
Eskobar arkadaşız ama çok samimi değiliz ben çok seçiciyim arkadaş konusunda sevmediğim bi harekette direk uzaklaşmak isterim benim arkadaşım olacak kişi dam kapı her şeyi konuşmamalı karşısındaki kim olursa olsun kırmamalı senin yanlışını aramamalı dediğiniz gibi her defasında geri çevirmeliyim :)
karamelek21
Bencede ayıp denen bişe var adam duştan mı çıktı atletle mi oturuyor ev hali sonuçta kimse kimsenşn evine pat diye giremez çok yanlış
incinmissindedi bayılcamm yemşn ederim benden kötüleride var akraba adı altında her bku yapabileceklerini sanıyorlar belki sen o saatte kalkmıyorsun ne değişik insanlar ya iyice sinirlerim bozuldu 😆😑
lolopoo dur bişi daha diyiyim daha da bozulsun 😂😂. 2 gün önce ben duştayken gene geldi çaldı kapıyı oglum açmasın diy3 bornozla fırladım banyodan gidip açtım kapı arasından kafamı çıkardım direk dalacaktı içeri, dur nereye geliyorsun çıplağım diye çıkıştım. Kendi oglumu da verdim al senin yanında kalsın ben giyinip gelecem dedim gönderdim 😂😂. Eskiden ses etmez kendi kendimi yerdim şimdi böyle oldum bende
lolopoo o senin kalbini kırmaktan ne çekiniyor ne de korkuyor hic dusunme dedigimi yap kafan rahat eder oyle bi arkadaşta olmaz zaten