hayatsevinceguzell ayyy bunu ben dun yasadim yemin ederim sinir oldum, soyle isten ciktik esimle bir isimiz vardi onu hallettik saatlerce filede kaldik,neyse yicek birseyler aldik eve gecerken komsu aradi kisir yaptim sanada verecem dedi tmm dedim ebe gecersem yazarim,neyse eve geldik yenege oturduk bn oyle unuttum bi baktim kapi caldi yaninda kucuk kizi kizim dedi biraz oglunla oynim diye bodoslama iceri daldi, ne dicegimi sasirdim,Allahtan esim arkadaslari ile bulusacakti apar topar ustunu giyinip gitti, kizi bahcemde koca cam kavanozu dusurdu kirdi sonra patlamis misir yaptim oglumla birlikte hop heryerde dusurduler ben o sinirler bahceyi supururken, suyla oynamislardi bn olanin ustunu deyistim onun kizi esortman paca ipislak oylece iceri gecti kadin hic keyfini bozmuyor, bn nefret ederim oturma odasinda birsey yenilmesine ki 7 yasinds oglum bile bilir dikkat eder, geldi anne kiz biskuvi aldi icerde yiyor cikolatali yere dökmüş, ay beynimden ates cikti ogluma kizdim o sinirle dedim çabuk banyo yapip yatacaksin artik,oylece kalkti ay deli oldum onlar gitti tum bedenim uyusmustu anlatamam😭😭