Hanımlar bana acil gün tabağı önerisi bulunur musunuz
Peynirli pide
Rus salatası
Trilece
Yaptım yanına başka ne yapabilirim

asel_lina poğaça siz gün tbagi olur mu poğaça yapsam yeterli olur

hzrn1 pide hamur diye düşündüm az gibi geliyo bana bide kalabalik olcak

asel_lina
      Kisir
      Sarma
      Sigara boregi
      Tuzlu kurabiye
      Tavuklu sehriye salatasi
      Havuc tarator
      Kirmizi lahana mezesi
      Cacik mezesi salatalik rendelere yogurtla icine bir dis sarimsak rendele kuru nane kuru dereotu koy karistir ustune zeytinyagi gezdir cok guzel oluyor kisirin sarmanin yanina sec begen😂

asel_lina dolma sarma olabilir canım yanına tuzlu tatlı kurabiye olabilir şerbetli tatlı ekleyebilirsin mercimek köftesi olur peynirli pide var börek gibi düşün poğaça da yapabilirsin içi boş sos varsa yazdan yapılmış koyarsın yanın müthiş olur

basak23 olabilir canım teşekkür ederim düşüneyim önerileriniz iyi oldu biraz telaş yapıyorum yoksa yaparım da 😅🥰

asel_lina benim için gün tabagı patates salatası ,kısır, Rus salatası ,belki sarma,börek(pogaça),ve herşeye bulaşmış çikolatalı pasta 😂🤌🤌

asel_lina bugün yaptım menüm şöyleydi
            Mercimek köftesi
            Börek
            Dereotlu poğaça
            Hardal soslu patates salatası
            Patlıcan kapya biber salatası
            Snickers pasta
            Erişteli yeşil mercimek salatası
            Çörek
            Kurabiye

asel_lina

Bir gün tabaginda aradiklarim hep : pogaca kisir sarma makarna salatasi/patates salatasi havuclu tarator sigara böregi 🤣

Meraktan evet birazını yaptım görümcem geldi yardıma inşallah yarin erkenden yaparız biseyler teşekkür ederim 🥰

Moonlight_ geri görümcemle biz de düşündük ondan bundan inşallah yarına bakacağız 😄 teşekkür ederim 🥰

PiTi sizin ki de baya güzelmiş gün tabağı derken komşular arasında çay aslında yine de gün tabağı gibi teşekkür ederim bu arada 🥰

• PiTi bunu yanıtladı.