asel_lina Hanımlar bana acil gün tabağı önerisi bulunur musunuz Peynirli pide Rus salatası Trilece Yaptım yanına başka ne yapabilirim
karamelek21 asel_lina Kisir Sarma Sigara boregi Tuzlu kurabiye Tavuklu sehriye salatasi Havuc tarator Kirmizi lahana mezesi Cacik mezesi salatalik rendelere yogurtla icine bir dis sarimsak rendele kuru nane kuru dereotu koy karistir ustune zeytinyagi gezdir cok guzel oluyor kisirin sarmanin yanina sec begen😂
basak23 asel_lina dolma sarma olabilir canım yanına tuzlu tatlı kurabiye olabilir şerbetli tatlı ekleyebilirsin mercimek köftesi olur peynirli pide var börek gibi düşün poğaça da yapabilirsin içi boş sos varsa yazdan yapılmış koyarsın yanın müthiş olur
Meraktan asel_lina benim için gün tabagı patates salatası ,kısır, Rus salatası ,belki sarma,börek(pogaça),ve herşeye bulaşmış çikolatalı pasta 😂🤌🤌
asel_lina basak23 olabilir canım teşekkür ederim düşüneyim önerileriniz iyi oldu biraz telaş yapıyorum yoksa yaparım da 😅🥰
asel_lina Meraktan evet birazını yaptım görümcem geldi yardıma inşallah yarin erkenden yaparız biseyler teşekkür ederim 🥰
PiTi asel_lina bugün yaptım menüm şöyleydi Mercimek köftesi Börek Dereotlu poğaça Hardal soslu patates salatası Patlıcan kapya biber salatası Snickers pasta Erişteli yeşil mercimek salatası Çörek Kurabiye
asel_lina PiTi sizin ki de baya güzelmiş gün tabağı derken komşular arasında çay aslında yine de gün tabağı gibi teşekkür ederim bu arada 🥰
Moonlight_ asel_lina Bir gün tabaginda aradiklarim hep : pogaca kisir sarma makarna salatasi/patates salatasi havuclu tarator sigara böregi 🤣
asel_lina Moonlight_ geri görümcemle biz de düşündük ondan bundan inşallah yarına bakacağız 😄 teşekkür ederim 🥰