asel_lina
Kisir
Sarma
Sigara boregi
Tuzlu kurabiye
Tavuklu sehriye salatasi
Havuc tarator
Kirmizi lahana mezesi
Cacik mezesi salatalik rendelere yogurtla icine bir dis sarimsak rendele kuru nane kuru dereotu koy karistir ustune zeytinyagi gezdir cok guzel oluyor kisirin sarmanin yanina sec begen😂

asel_lina dolma sarma olabilir canım yanına tuzlu tatlı kurabiye olabilir şerbetli tatlı ekleyebilirsin mercimek köftesi olur peynirli pide var börek gibi düşün poğaça da yapabilirsin içi boş sos varsa yazdan yapılmış koyarsın yanın müthiş olur

basak23 olabilir canım teşekkür ederim düşüneyim önerileriniz iyi oldu biraz telaş yapıyorum yoksa yaparım da 😅🥰

asel_lina benim için gün tabagı patates salatası ,kısır, Rus salatası ,belki sarma,börek(pogaça),ve herşeye bulaşmış çikolatalı pasta 😂🤌🤌

asel_lina bugün yaptım menüm şöyleydi
        Mercimek köftesi
        Börek
        Dereotlu poğaça
        Hardal soslu patates salatası
        Patlıcan kapya biber salatası
        Snickers pasta
        Erişteli yeşil mercimek salatası
        Çörek
        Kurabiye

asel_lina

Bir gün tabaginda aradiklarim hep : pogaca kisir sarma makarna salatasi/patates salatasi havuclu tarator sigara böregi 🤣

Meraktan evet birazını yaptım görümcem geldi yardıma inşallah yarin erkenden yaparız biseyler teşekkür ederim 🥰

Moonlight_ geri görümcemle biz de düşündük ondan bundan inşallah yarına bakacağız 😄 teşekkür ederim 🥰

PiTi sizin ki de baya güzelmiş gün tabağı derken komşular arasında çay aslında yine de gün tabağı gibi teşekkür ederim bu arada 🥰

• PiTi bunu yanıtladı.

asel_lina tavuklu sehriye salatasi, patates salataso ama bnmki farklı yoğurt ve hardal soslu cok beğeniyor yiyenler hemen pratik mayasiz dereotlu puaca var tatli olarak da tiramusu veya kadayifli muhallebi flan yapyrm yani calstgm icin bnm icin en pratik tatli olmali