İyi akşamlar hanımlar tampon ve regl kabını hiç kullanmadım rahat edemem gibime geldi ama çevremde çok övüyolar bende çok merak ettim rahat biseyse bende almak istiyorum tamponu ve relg kabını kullanan var mı hangisi daha rahat siz hangisini kullaniyosunuz canlarım fikirlerinizi bekliyorum 🤭
Tampon mu/regl kabı mı?😇
698_merve regl kabını bilmiyorum ama tampon sık değiştirilirse çok rahat
698_merve ikisini de kullanmadim ama regl kabı daha saglikli bence tampon degistirmeyi unuttugunda bişey sebep oluyordu unuttum (benim b12 seviyesi🤣🤣)
Sutlucikolati şoklu bir şeydi 😂
698_merve ikisi yerine adet diski tavsiye ederim mükemmel bir şey
698_merve regl kabı canım. Dünyan değişir, güzelleşir bir kere şans ver fakat tavsiyem organicup ya da irie olur başka markaların organik silikon sertifikasını araştırmadım bilmiyorum. Organicup var bende ömrü 10 yıl zaten silikon sağlığa zararı da yok ve temizlemesi de kolay, toksik şok riski de yok tampon gibi, yıka kaldır, kullanacağın zaman kaynat tak.
lgrth toksik şok😂😂🤣
vahsikelebekk aynen ondan 😂
lgrth kız alemsiniz hahahah😂😂 alcan mı sen kap alcam diyodun
- Düzenlendi
lgrth sen ilkinde ne zaman regl oldun bunda da yakın olur belki regl zamanın anneler günü indirimi vardır belki dur bakayım sitelerine
vahsikelebekk alıcam inşallah ya lohusa 4. Gün bile pişik oldum 🤣 rezillik sıkıldım artık sürekli aynı şeyden ölçü durumu düşündürüyor şuanlık..dikişlerim olmasa şimdi de alırdım..gratiste de bir marka vardı ama bilmiyorum irie kayıtlı şuan
vahsikelebekk hatırlamıyorum her zaman düzensizdi 😂
lgrth normal doğum yaptığın için ona göre yazıyor boylar zaten sezaryen, genç kız, vajinal doğum diye boyları var fakat doğumdan hemen sonra kullanmak lohusayken mantıklı değil canım çok kurcalamamak lazım o dönemde orayı zaten dikişlisin de e pişikte olmuşsun. Ben depend kullanmıştım tam 40 gün boyunca sürdü çünkü kanamam taşar falan uğraşamam diye depend rahat ettirmişti.
vahsikelebekk aynen zaten enfeksiyona da çok açığım bende kullamdım çok konforlu da bitti normal pede geçtim
lgrth pcos mu var sende de
vahsikelebekk yumurta tembelliği vardı bir ara ne durumda bilmiyorum 😂
krakbulut ilk kez duydum kullanımı nasıl acaba zor mu
lgrth aaa ama maşallah iki çocukla tembellik falan umursamamışsın😂 sen yine de göster bi doktora ne durumda diye hatta doğum sonrası kontrolde bakabilir bence doktorun