vahsikelebekk ilk çocuk zaten 10.ayda oldu geçen sene bu zamanlar çok düzensizdi gittim tembellikte var dedim geçmiş iyi görünüyor dedi aha bundan sonra korkayım dedim 😂 Ağustosta adet bitimi tek seferlik ihmalle olmuş düzensiz diye de hala beklemiyordum ama 😂 neyse iyiki oldu yoksa cesaret edemezdim 😂
Tampon mu/regl kabı mı?😇
- Düzenlendi
lgrth ama yine olmuş benim pcos yüzünden kendimi bildim bileli düzensiz biz 1 sene denedik öyle oldu vazgeçince. Tek yumurtalığımı komple kaplamıştı kist yumurta yok demişti iki doktor orda mesela. Senin tembelliğe rağmen yine çok iyi zaman olarak canım. Muhtemelen tembellik ileri boyutta değildir belki de olabilir mi? çünkü iki çocukla yine iyi ihtimal zamanlama olarak.
vahsikelebekk seninki bayağı ileriymiş ya..aynen ilki de dediğim gibi 10.ayda olmayınca bırakmıştım akışına öyle oldu 🙂
lgrth murphy kanunları😄 ne zaman bir şeyden vazgeçerseniz, vazgeçtiğiniz o şey size geri gelir. Olay bundan ibaret canım🤭🌝
lgrth evet benimde aklimda sadece şok kalmis🤣
vahsikelebekk başka şeylerde de deneyelim 😂
hopyloliy Tampon kullanırken tuvaletini nasıl yapıyorsun canım hiç bilmiyorum ondan soruyorum aklıma o takıldı sadece tamponu çıkartmak mı gerekiyor tuvalete girdiğimizde
Sutlucikolati ilk tamponu deneyip ardından da reng kabını alıyım 🤭🤭
vahsikelebekk çok pahalıymış dedigin markalar😬uygun fiyatli bisey lazim😚
- Düzenlendi
698_merve olay o zaten canım 10 yıl kullanacaksın sadece onu tek sefer ödeyeceksin. Her ay ped alıyorsun kaç para oldu bilmiyorum pedler. Hesap yap kaç aylık parasına denk düşüyor dur ben de bakayım internetten. Ortalama 110₺ diyorum bu kaplar 1.100₺ yani senin 10 aylık (hadi her ay almadın diyelim) 1 senelik verdiğin ped/tampon parası 10 yılda(fiyatlar bu şekilde kalır enflasyona yenilmezse) en iyi ihtimal 11.000₺ şuan için okey gibi fakat 1.100 liraya 10 sene kullanmak hem de doğaya atıksız şekilde daha mantıklı.
vahsikelebekk ay inanmıyorum daha önce hiç duymamıştım tampon hakkindaki tehlikeyi😱 ay çok teşekkür ederim aklimda bulunsun dikkat edeyim kullanirken
basak23 bende hic denemedim hayatimda gormedim😂ama rahat diyolar denemek istiyorum
698_merve her seferinde değiştiriyorum
vahsikelebekk mantıklı aslinda ped de ucuz degil 😁
En iyisi fiyati uygun olandan alıp deneyim rahat edersem iyi bir tane alayım 😚😚
698_merve internetten araştır bir kadın çok sıkıntı yaşamış bu yüzden tamponu unutmuş içinde
698_merve tamam canım teşekkür edeceksin bana bak o kadar diyorum🤓