İyi akşamlar hanımlar tampon ve regl kabını hiç kullanmadım rahat edemem gibime geldi ama çevremde çok övüyolar bende çok merak ettim rahat biseyse bende almak istiyorum tamponu ve relg kabını kullanan var mı hangisi daha rahat siz hangisini kullaniyosunuz canlarım fikirlerinizi bekliyorum 🤭
Tampon mu/regl kabı mı?😇
698_merve regl kabını bilmiyorum ama tampon sık değiştirilirse çok rahat
698_merve ikisini de kullanmadim ama regl kabı daha saglikli bence tampon degistirmeyi unuttugunda bişey sebep oluyordu unuttum (benim b12 seviyesi🤣🤣)
Sutlucikolati şoklu bir şeydi 😂
698_merve ikisi yerine adet diski tavsiye ederim mükemmel bir şey
698_merve regl kabı canım. Dünyan değişir, güzelleşir bir kere şans ver fakat tavsiyem organicup ya da irie olur başka markaların organik silikon sertifikasını araştırmadım bilmiyorum. Organicup var bende ömrü 10 yıl zaten silikon sağlığa zararı da yok ve temizlemesi de kolay, toksik şok riski de yok tampon gibi, yıka kaldır, kullanacağın zaman kaynat tak.
lgrth toksik şok😂😂🤣
vahsikelebekk aynen ondan 😂
lgrth kız alemsiniz hahahah😂😂 alcan mı sen kap alcam diyodun
- Düzenlendi
lgrth sen ilkinde ne zaman regl oldun bunda da yakın olur belki regl zamanın anneler günü indirimi vardır belki dur bakayım sitelerine
vahsikelebekk alıcam inşallah ya lohusa 4. Gün bile pişik oldum 🤣 rezillik sıkıldım artık sürekli aynı şeyden ölçü durumu düşündürüyor şuanlık..dikişlerim olmasa şimdi de alırdım..gratiste de bir marka vardı ama bilmiyorum irie kayıtlı şuan
vahsikelebekk hatırlamıyorum her zaman düzensizdi 😂
lgrth normal doğum yaptığın için ona göre yazıyor boylar zaten sezaryen, genç kız, vajinal doğum diye boyları var fakat doğumdan hemen sonra kullanmak lohusayken mantıklı değil canım çok kurcalamamak lazım o dönemde orayı zaten dikişlisin de e pişikte olmuşsun. Ben depend kullanmıştım tam 40 gün boyunca sürdü çünkü kanamam taşar falan uğraşamam diye depend rahat ettirmişti.
vahsikelebekk aynen zaten enfeksiyona da çok açığım bende kullamdım çok konforlu da bitti normal pede geçtim
lgrth pcos mu var sende de
vahsikelebekk yumurta tembelliği vardı bir ara ne durumda bilmiyorum 😂
krakbulut ilk kez duydum kullanımı nasıl acaba zor mu
lgrth aaa ama maşallah iki çocukla tembellik falan umursamamışsın😂 sen yine de göster bi doktora ne durumda diye hatta doğum sonrası kontrolde bakabilir bence doktorun
vahsikelebekk ilk çocuk zaten 10.ayda oldu geçen sene bu zamanlar çok düzensizdi gittim tembellikte var dedim geçmiş iyi görünüyor dedi aha bundan sonra korkayım dedim 😂 Ağustosta adet bitimi tek seferlik ihmalle olmuş düzensiz diye de hala beklemiyordum ama 😂 neyse iyiki oldu yoksa cesaret edemezdim 😂
- Düzenlendi
lgrth ama yine olmuş benim pcos yüzünden kendimi bildim bileli düzensiz biz 1 sene denedik öyle oldu vazgeçince. Tek yumurtalığımı komple kaplamıştı kist yumurta yok demişti iki doktor orda mesela. Senin tembelliğe rağmen yine çok iyi zaman olarak canım. Muhtemelen tembellik ileri boyutta değildir belki de olabilir mi? çünkü iki çocukla yine iyi ihtimal zamanlama olarak.
vahsikelebekk seninki bayağı ileriymiş ya..aynen ilki de dediğim gibi 10.ayda olmayınca bırakmıştım akışına öyle oldu 🙂
lgrth murphy kanunları😄 ne zaman bir şeyden vazgeçerseniz, vazgeçtiğiniz o şey size geri gelir. Olay bundan ibaret canım🤭🌝
lgrth evet benimde aklimda sadece şok kalmis🤣
vahsikelebekk başka şeylerde de deneyelim 😂
hopyloliy Tampon kullanırken tuvaletini nasıl yapıyorsun canım hiç bilmiyorum ondan soruyorum aklıma o takıldı sadece tamponu çıkartmak mı gerekiyor tuvalete girdiğimizde
Sutlucikolati ilk tamponu deneyip ardından da reng kabını alıyım 🤭🤭
vahsikelebekk çok pahalıymış dedigin markalar😬uygun fiyatli bisey lazim😚
- Düzenlendi
698_merve olay o zaten canım 10 yıl kullanacaksın sadece onu tek sefer ödeyeceksin. Her ay ped alıyorsun kaç para oldu bilmiyorum pedler. Hesap yap kaç aylık parasına denk düşüyor dur ben de bakayım internetten. Ortalama 110₺ diyorum bu kaplar 1.100₺ yani senin 10 aylık (hadi her ay almadın diyelim) 1 senelik verdiğin ped/tampon parası 10 yılda(fiyatlar bu şekilde kalır enflasyona yenilmezse) en iyi ihtimal 11.000₺ şuan için okey gibi fakat 1.100 liraya 10 sene kullanmak hem de doğaya atıksız şekilde daha mantıklı.
vahsikelebekk ay inanmıyorum daha önce hiç duymamıştım tampon hakkindaki tehlikeyi😱 ay çok teşekkür ederim aklimda bulunsun dikkat edeyim kullanirken
basak23 bende hic denemedim hayatimda gormedim😂ama rahat diyolar denemek istiyorum
698_merve her seferinde değiştiriyorum
vahsikelebekk mantıklı aslinda ped de ucuz degil 😁
En iyisi fiyati uygun olandan alıp deneyim rahat edersem iyi bir tane alayım 😚😚
698_merve internetten araştır bir kadın çok sıkıntı yaşamış bu yüzden tamponu unutmuş içinde
698_merve tamam canım teşekkür edeceksin bana bak o kadar diyorum🤓