Meyzi90 yumurtlama dönemi olmadığı ıcın zor bir ihtimal ama imkansız değil cnm örneklerını nadiren de olsa görüyoruz

LiTeraRy öyle bir şey yok kimi 1 kere yanlışlıkla olduğuna hamike kalır kimide yıllarca korunmaz gene de hamile kalamaz burda kimsenin kimseye sert çıkmaya hakkı yok insan bir post açar herkes yorumunu saygı çerçevesi içinde yapar .

Linaylmz istisnalar kaideyi bozmaz. Korunmazsaniz hamile kalirsiniz korunursanizda kalabilirsiniz ama bu gercegi degistirmiyor ozaman kimse korunmasin kalirsa kalir kalmazsa kalmaz olarak hayatimiza devam edelim olasiliklarla. Zaten saygisizca bir yorum yapmadim sovmedim kufur etmedim ama korunmuyorum hamile kalirmiyim kadar hayatimda sacma bir post ve dusunce gormedim sıkıldım artik foruma milletin korunmadim hamile kalirmiyim soruları icinmi giriyoruz 2 posttan birisi bu sacma ve anlamsiz soru neyini anlayamiyorlar 3 yasinda cocuga desen ogrenir korunmazsan hamile kalinir diye ama hala anlayamiyor ustunede dalga gecer gibi gelip buraya soruyorlar.. Onlarin ozgurce post acmaya hakki varsa benimde ozgurce yorum ve elestiri yapmaya hakkim var.

Meyzi90 canım ben adetime üç gün kala hamile kaldım hatta hamileliğimi son adet tarihi ile uyusmuyordu geç döllenme olmustu doktor da öyle dedi zaten

LiTeraRy bazı şeyleri anlamıyor olabilirsin canım reglim yakın olduğu için sordum nettede araştırdım buradaki arkaşlarada sordum çok düşük bir ihtimal olduğu için hamilelik bu arada sıkıldığın yada görmek istemediğin postu passs geç bende öyle yapıyorum şuan kendini okuyup yorum yapma gibi bir ihtiyaç hissetmişsin 🤷‍♀️Neyse kötü birşey söylemek istemiyorum 🙏

Meyzi90 piki hanimefendicigim dediginiz gibi olsun hakkinizda hsyirlisi olsun diyelim 🌹

Meyzi90 benimde yedi gün var ve prezervatif patladı. Hamilelik istemiyorum. Dünden beri gözüme uyku girmiyor 😢