denizsu
O serefsizden bosan ailen arkandaysa kendine güzel bir hayat Kur.
Ama sakin bebegini aldirma derim onun vebalini nasil ödeyeceksin ? Tamam istemeden olmus ama olmus yani allah vermis ! Öyle kolay mi istemiyorum diye bebek aldirmak? O senin canin kanin. her ne kadar zor olsada allah sabrinida verir unutma imtihan dünyasi nefsine yenilme bence.

denizsu zıkkımin kökü elleri kırılsın inşallah

denizsu istemiyorsan aldır eğer barismayacaksan da tabiki ona göre bir çocukla hayatına bakarsın annen bakar çalışırsin ama iki tane olursa elin kolun bağlanır hayatın dahada zorlaşır ne olursa olsun Rabbim nasip etmiş sana ama bakamayacaksan iyi düşün ailenin durumu iyi yetişirler bakarım dersen de sen bilirsin geçmiş olsun 😶

vahsikelebekk bende bunu diyorum bebeğim daha 6 aylık aile evindede pek fazla dinlenmeye fırsatım olmuyor çok zorlanacağım ama

Moonlight_ kafam çok karışık doğurmak istiyorum ama bebeğim daha 6 aylık çok zorlanacağım

hzrn1 durumları çok iyi de değil ama yinede yardımcı oluyorlar allah razı olsun

denizsu hakkında hayırlısı olsun canım. Sürekli şiddet varsa tabiki katlanmak zorunda değilsin. Benim yeni olan bişiydi ama babamın konuşması işe yaramış

denizsu o adama geri donme demeye gerek bile yok bence ama cocuk için biz bisey diyemeyiz o senin kararın biz ne desek olmaz senin istedigin ve gücüne baglı

denizsu rica ederim kuzum rabbim hakkında hayırlısını versin🩷🙏

denizsu Allah verir bi kolaylığını

denizsu yavrun sadece ondan bir parça taşımıyor sendende bir parça taşıyor hayatı sensin sen yetiştireceksin her zorluğun arkasında bir kolaylık vardır biraz sabret vebalini bir ömür çekme inşallah yolunuz açılır yavrularınla mutlu mesut yaşarsın
      İki saat boyunca nasıl yaptı pislik yaaaa 😓 allahım korusun bıktık artık benek hayvan kadın çığlıkları duymaktan allah belalarını versin

denizsu ben olsam aldırırdm günahi ne olursa olsun bebeğimi bu hayatı zindan etmezdim.

Rabbim bu zorlukların yaşadıkların içinde sana bir emanet daha vermiş. Bir bildiği bir hikmeti mutlaka vardır. Sakın aldırma ilerde belkide iyiki olmuş diyeceğin bir şey yaşayacaksındır. Rabbim kimseye taşıyamayacağından fazla yük vermez. Allah yardımcın olsun kardeşim 💜

denizsu canim benden sana tavsiye hamilesin diye çok dugu sömürüsü yaparlar sakın bu fikrinden dönme aldırmayı da dusubme 6 aylik olsa da elbet ikisine de yetersin zaten öbür bebek digana kadar diğeri 1 yaşına gelir .eğer tam tersi olursa gidersen daha kötüsünü yaşarsın o bebeklere yazık Allah korusun