Dün gece birlikte olalım dedik 10 gündür falan olmamıştı neyse biraz on sevisme olduktan sonra biraz sürtünmeden sonra eşim hemen bosaldı daha içime bile girmeden bişey anlamadık yani gitti yıkadı geldi sonra ne yaptıysak kalkmadı 15-20 dk bekledik uğraştık hiç bişey anlamadım yani ikimizde şikayetçiyiz bu erken bosalmadan bunun bir cozumu tedavisini bulabilen var mı ya eşim 42 ben 31 yaşındayım 2 çocuğumuz var

sunflower uzun süre birliktelil olmayınca erken boşalma sorunu ortaya çıkıyor araştırın dediğim gibi

sunflower benim eşimde 1 dk altında boşalıyordu cinsel terapi aldı doktora gitt yani bize bazı dersler verdi doktor ödev gibi açık konuşmak gerekirse büyük abdestini yaptığı yeri sıkmayacak olabildiğince gevşek bırakıcak kendini oradaki kasları sıktığı zaman erken boşalma daha çabuk oluyormuş birde o his geldiği zaman çıkıp burundan nefes alıp ağızdan vericek 3-5 kere sanırım sonra o his gidince tekrar devam edicek tekrar geldiğinde tekrar çıkıcak doktor bunu 5 kere yapacaksınız demişti bir ilişki içinde çok şükür eşim kontrol edebiliyor artık ama tabii erken boşalma bazen psikolejik olmuyor sorun olabiliyor eşinizin yaşıda 42 miş benim eşim 24 yaşında

Şuan da kendini kontrol etmeyi öğrendiği için 20-30 dk sürüyor ha birde arası çok açıldığı zaman ilişkiye girme süresi yani 10 gün demişsiniz baya çok erken boşalma sorunu yaşana biri için yani arayı çok açmayın bir süre sık yapın dokto öyle demişti tabi hayat şartları vs geçiyor günler

Doktorumuz bir insan çişini nasıl tutabiliyorsa istediği zaman yapabikiyorsa erken boşalmada onun gibi konrot edilebilir bir şey demişti öğrenilmesi gerek demişti başka sorunuz varsa severek cevaplarım çünkü gerçekten zor bi durum

pid iki günde bir de birlikte olunca en fazla birkaç dakika daha geç oluyor yani yine erken bizim için

birkelebek anladım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için

birkelebek maalesef 2 çocuk olumca küçüğü daha 3 aylık o yüzden fırsat olmuyo sık yapmak lazım haklısınız ama biz çocuk olmadan önce de 2 günde bir yaptığımız zamanlarda en Fazla içeri girdikten 1 bilemedin 2 dk sonra bosalıyordu

birkelebek ay çok çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz tam olarak yukarıda anlattiginiz gibi mi yapması lazım eşimin bir de bunu beş kere yaptıktan sonra ne oluyor yani 5 kere olmasının bir özelliği mi var onu anlamadım

Bunun için halka varmış eşim dede oluyo eşim alacaktı ama

cansever yani bu geciktirici spreylerin içinde uyusturucu bişey varmış hissi azaltıyormuş yani erkeğin zevk almasını etkiliyor mu acaba

sunflower doktorumuz öyle söyledi valla bizde sorgulamadık cinselterapist zaten hani seansına 3 veya 4 bin verdik emin değilim bence az değil yani ne derse sorgulamadan yaptık 😂😂😂 5 seans gitmişti eşim

Şöyle söylim aklımda kalanıyla

Haftada 4-5 kere ilişkiye girmemizi söyledi ve ilişki şöyle olacaktı ben eşimin üstüne oturup giriş çıkış yapmadan yani yukarı aşağı yapmadan olduğum yerde ileri geri yapıcaktım ders buydu ve baya zordu ya bacaklar acıyor eşiniz destek verir size 😄 sonrada eşime gelme hissi gelince kalkıyorudm işte oda burnundan derin nefes alıp ağzından veriyordu 5 kere o his gidince tekrar bunu 5 kere yapıyosun 1 ilişki içinde 😮‍💨🤕 sizin içinde zor olur ama artık sayısını siz kendinize göre ayarlarsınız malum çocuklarınız var

sunflower etkiliyor diye biliyorum uyuşturuyor sonuçta ki şöyle bir şeyde oluyormuş penis vajınaya girdiği için o sprey madde krem her neyse kadınada değdiği için kadında da hisssizlij olabilirmiş böyle okumuştum ben yanlışım varsa söyleyin 😄