birkelebek bu yazdığım 1 haftalık ilk seans dersiydi sonrasında başka harekete geçirmişti onlar normal ilişki şeklindeydi ilki zor yani kısacası eşiniz kendini sıkmasın toletini yaptığı yeri yani yukarda da yazmıştım doktorumuz penisin yüzde bilmem kaçı makata bağlı demişti hani orayı sıkıp kasarsan erken gelirsin demiş eşime ki eşimde bende bunu tecrübeyle öğrendik doğru olduğunu çok uzattım yine yaa hahaha

hopyloliy 😆 aaa bana hiç komik gelmemişti çok ciddiydik biz fjfjgkkg zevk almak değildi herhalde amacımız 😂😂 sorunu düzeltmeye adamıştık kendimizi 😮‍💨

birkelebek valla gözümde canlandı kusura bakma ama çok gülerdim ya benimkinin geniz eti var birde nefes alıp verirken horlardi skchjskz

birkelebek anladım çok teşekkür ederim dediklerinizi denicez insallah başarılı oluruz çok sagolun😊

hopyloliy hahahaha kız yok öyle komik olmuyor ama eşinizin geniz eti varsa bilemicem shhshshd komik olur

sunflower ne diyorlardı ona keçi üzümü müydüü ya öyle bişey yiyince işe yarıyor

suhaaa onun hakkında bilgim yok ama varikosal diye bi rahatsızlık var oda bazen cinsel isteksizlik yapıyormuş aslında bu ne kadar isteksiz olduğuna bağlı eşinizin bazı adamlar çok düşkün oluyor bazıları normal oluyor herkesin farklı siz eşinizin isteksiz olduğunu nerden anladınız ilişki az mu oluyor? açıkçası benim eşimde bana göre isteksiz ben daha çok istekliyim ondan daha çok istiyorum hep ama ben normalim bence o biraz isteksiz yada yorgun olduğu için bilemiceeem😑😒

suhaaa ben eşimin benden daha çok istekli olmasını istiyorum inşaAllah öyle olur en kısa sürede çünkü biz kadınlar arzulanmak istiyoruzzz fazlasıyla 🥹

birkelebek evet benim eşimde de varikosel var. Bugün doktora gittik bu hastalık isteksizliğe neden olmaz demiş. Yeni bebeğiniz olduysa şefkat duygusu fazla olur ondandır demiş ama gebelikten önce de vardı eşimde🥺

birkelebek haftada 3 defa falan oluyor ama ben istiyorum diye ve onu yetersiz hissetmeyeyim diye yapıyor o da 🥲🥲

suhaaa yaa iyi haftada 3 bu arada çok normal az değil ama siz daha çok istiyor olabilirsiniz yada onun isteyerek yapmasını istiyorsunuz dimi evet 🙃

suhaaa benim eşim varikosalden çok çok iyi bir doktora ameliyat oldu ve doktor isteksizlik yapabilir demişti ama herkeste aynı etkiler olmuyormuş

suhaaa doğal yolları araştırdınız mı bazı gıdalar var bitkiler var isteği arttırmak için

sunflower inci kolye takın kendinize ve ince altın kolye de takın birde doğal ay taşı bileklik sonra her gün bi tomurcuk gül suyun içine koyup için bunlar dişil enerjiyi yükseltiyormuş çok bilgili bi hocadan aldım bu bilgileriiiii instegram da hatice kızılkaya yazıp bakabilirsiniz çok çok bilgili faydalı bir insan 🥹 doğal ürünleri de var bu arada