Selams canlar .. Şöyle ıslak bitişli güzel kapatıcı özelliği olan (göz altlarım için) föndoten tavsiyesi istiyorum loreal paris true match kullandım uzun yıllar ama şu anda hoşuma gitmemeye başladı note un da fönd sevemedım öneri bekliyorum 🥰
Föndoten önerisi
hayatsevinceguzell fondoten mı yoksa kapatıcı mı istiyorsun anlamadım yoksa ikisi mi ona gore yazıcam kapatıcı yani concealer ve fondoten farklı seyler
rouge_ biliyorum canım consealer dolu ev föndoten tavsiyesi istedım sadece föndotenle halletmek istiyorum kapatıcılığı güçlü olmalı
hayatsevinceguzell heh simdi anladım canım ama malesef öyle bir fondoten yok yada ben gormedim cünkü o sekilde kapatıcı ürünler genelde ağır oluyor goz altında kuru kalıyor veya cizgilere doluyor veya baska bir sürü sorun yapıyor yani ikisini bulmak cok zor ama böyle ısıl ısıl fondotenler onerebilirim ben maybelline skin tint cok seviyorum verdigi ısıltı güzel ciltle bütünlesiyor sanki böyle nemli pürüssüz duruyor cok ince olmasına rağmen kapatıcılıgı iyi aklıma o kadar ürün geliyor ama inan bir tek bunu onermek istiyorum birde böyle benim gibi ıslak dogal ışıltı goruntusunu seviyorsan loreal yeni cıkan stick aydınlatıcısına bakmalısın hemen alman lazım o kadar güzel yapıyor ki 😍
hayatsevinceguzell canim bu fondoteni bulabilirsen al aldir, vallahi cildi porselen gibi yapiyor,putursuz parlak miss gibi kapatici ozelligi yuksek, birde bazi fondotenler cildde tabaka gibi dururya bu oyle deyil cild emiyor parliyor
karamelek21 kardeşim sürekli yurt dışında aldırıcam canım merak ettim
rouge_ sana güvendım ikisinide sipariş verdim parlayalım bakalım çok severım
hayatsevinceguzell inş begenirsin
hayatsevinceguzell kesinlikle begenirsin cild tonun nedir ben bugday tenliyim ,ablam esmer renk tonu ona uymadi o yuzden esmer tenlilerde renk bi ton acik kaliyor,kesinlikle cild tonunuza dogru secerek alsin tonunu canim☺️
karamelek21 buğday🥳
hayatsevinceguzell super o zaman ☺️
hayatsevinceguzell bu arada benimkine baktim no.3_ licht medium bunu kardesine belirt
karamelek21 bu arada geçen kardeşim yurtdışından rituals in 4 lü setini hediye getirdı şık bir kutuda attım bi köşeye hiç kullanmadım bugun senın bir yorumuna denk geldim rituals i övmüşsün trendyoldan bi bakayım dedım bide ne göreyım 4 lü seti bende var 😀 farkında bile değilim o marka oldugunu😂
hayatsevinceguzell ben önerecektim ama @karamelek21 benden önce davranmis🤣 normalde kullanmiyorum ama kullandigimda bunu kullaniyorum cok güzel duruyor 👌🏼
hayatsevinceguzell ay sakaaaa nasil onu bi kösede birakirsin nasiiil🤣 el kremi falan cok güzel yumusacik yapiyor😍
Moonlight_ açıkçası fiyatını görünce değerli olduğunu anladım😂 ve hemen makyaj masama koydum😀😀
hayatsevinceguzell iyiki sende kullanmadim alim birine hediye verim hesabi yapmamissin, ritualsin bütün ürünlerini zevkle kullanirim😂
Moonlight_ el kremiyle el pilingi var turuncu ikili set onu kullaniyorum piling yapip sonra kremleyince pamuk gibi oluyor 😍 hamam sakura setleri fovorim birde hamam schrup yüzüme kullanirim dugune fln gideceksem nazikce piling yaparak parlatirim yuzumu sonra nemlendirici ve makyaj yuzumdeki etkisine bayiliyorum
hayatsevinceguzell 😂😂 güldürdun beni Allahta seni güldürsün, kardesinede helal olsun düşünceli zevkli seçim