Kızlar bende kaç tane fondöten kullandiysam çizgilere doluyo sanki yüzümde çok belli ve kötü duruyor baz da kullandım yinede anlamadım öyle olunca artık makyaj yapmayı bıraktım yuzumle butunlesmiyor fondötenler öneriniz varmi

Acibaal ben hic baz kullanmiOrum onlari hic sevemedim 🙈 nemlendirici sürüyorum sadece.
    Loreal true Match denedeinmi hic?

Moonlight_ ayurveda setini arkadaşıma dogum hediyesi almıştım kendim kullanmadim , is yerim yilbasi hediyesi rituals bon verdi hala kullanmadim begenirsem bundan alirim

Acibaal yukarda önerdiğim fondoten cok guzel oneririm,dedigin sorunlarin hicbirini yasamassin onu kullandiginda, birde anlatimin bana sanki kuru bir cilt yapin var gibi geldi mutlaka guzel bir nemlendirici sur fontoten kullanmadan once,cild kuru oldumu fondoteni kabul etmez puturlesir kurur catlak gibi goruntu cikar ortaya

Moonlight_ arkadasima aldim daha dogrusu aldirdim bn calisirken bir arkadastan rica etmiştim o aldi hastanede gormeye gittik, onun zevkide guzeldir, o yuzden kokuya hakim deyilim ama bakicam mutlaka☺️

hayatsevinceguzell aymira nin fondatenini onerebilirim baya kapaticiligi yüksek ben de senin kullandığından kullandım çok memnunum yanlışlıkla başka bir tane aldım şu an mecbur onun bitmesini bekleyeceğim o bitince loreal’inkini alacağım yine