Selam kızlar şimdi güzel karşılayan olacak veya olmayacak bu benim düşüncem . eşim annesiyle konuşuyor yani konuşuyor derken görünce selam veriyor . Herneyse kayınvalidem her akşam yemek koyuyor kapıya oğlum yemek koydum çocuklarla sen ye yazıyor sinir oluyorum sanki benim evimde yemek pişmiyor eşime diyorum var yemek de diyorum aman salla gitsin boşver diyor sinir oluyorum inadıma yapıyor biliyorum . Geçen günde oda balkonda yine yemek verdi bende söylenmiş gibi hergün hergün yemek bu ne bilmem dedim .

sizene ay çok sinir olurum ne alaka yani sen söyle yada göreceği yere çöpe dök olduğu gibi

sizene cocuklarla sen ye mi yaziyor? Resmen seni disliyor ! Ben olsam direk o yaziyla yemegi alirim kaynanamin karsisina cikar bizim evdede yemek pisiyor diye tavrimi koyardim.

sizene hergün çocuklarla sen ye diyorsa al yemeği gözlerin önünde dök çöpe

Moonlight_ dışlamaktan ziyade dio ki oğlum torunum aç onlara bir kap yemek vereyim aç kalmasınlar alta yatan mesaj çok daha kötü

sizene artik bir salsanizmi birbirinizi,ask olsun boyle hayatmi surer,esinize ve çoçuklara üzüldüm boyle negatif bir aile cikmazinin ortasinda olduklari icin,madem bu kdr dertlisin napar eder o evi ordan tasirim sutudyoda olsa bir gozde olsa ama çıkarım,uzaklasinca bu olaylarda son bulur,

sizene yemegi copemi döktünüz gerçekten? Herseyi gectim nimete sayginiz olsun! Dunyanin binbir yerinde aclikla savasan insanlar var, nasil eliniz titremedi cope atarken, hic deyilse gotur disarda bir kaba bosalt birsuru sokak kedisi var onlarin karni doyardi..

sizene bana denk gelse böyleleri o yemeği alırım gözünün önünde tek ben yerim. Sonra derim tüh benim yemek kaldı onu da kocam ve çocuklarım yesin zaten bayılıyolar ( o gün ne yaptıysan onun adını söyle) der geçerim evime. O devam ederse ben de ederim. Daha da devam ederse yine gözünün önünde hayvanlara veririm o yemeği. Beni dışlayan şirret kaynanayı öyle bir dışlarım kiiii daha dünyaya gelmediğini sanar

karamelek21 neden birden linç yapıyorsunuz ki komşunun 4 tane kedisi var onlara gidiyor her yemek ister onun verdiği ister benim yaptığım

sizene yemegi cöpe dökmektense dedigimi yapin bence nimet sonucta ne olursa olsun nerden gelirse gelsin nimeti cöpe atmayin bir gün ona muhtac olursunuz.

sizene Senin değil kocanın tepki vermesi gerekiyor, çok ayıp yaptığı kaynananın

firdevskartal bir oglum var ilerde bende kaynana adayiyim Allah uzun ömürler verirse,tamam kaynana dişliyor tek taraflı olan birsey deyil bnde buna hem fikirim,ama boyle paranoya haline getirmek ne kdr saglikli,eside herseyin farkinda o zaman ne yapar eder o evden tasinirdim, boyle kaos dolu bir ortamda o cocuklarada yazik deyilmi kimbilir ne kdr etkileniyorlardir

sizene o zaman bastan boyle yazin, aldim çöpe bastim ne demek,Rabbim inşallah birgün sizi aclikla sinamaz,sizi burda dahada doldurusa getirip kaynananin ustunede salabilirdim ,ama sana cozum odakli geldim biran once o apartmandan tasin,

firdevskartal yazdıklarına harfiyen katılıyorum benimde bi oğlum var ilerde büyüyüp evlenecek yaşa geldiğinde oğluma karının kıymetini bil onu kimseye ezdirme sende ezme herzaman sahip çık seninde kız kardeşlerin var onların nasıl hayat yaşamalarını istiyorsan sende karına öyle hayat yaşat diye büyütücem nasıl kendi canından kanından olan birinin eziyet çekmesini dışlanmasını istemiyorsa karısınada aynı şekilde davranması lazım bi kaynana kızının eziyet çekmesini dışlanmamasını istemiyorsa gelininede yapmayacak ee hem kızımın el kapısında eziyet çekmesini dışlanmasını istemeyeceksin hemde gelinine eziyet çektirip dışlayacaksın yok öyle bi dünya kızına nasıl davranıyorsun gelininede aynı şekilde davranacaksın sizene ay canım senin postlarını okuyunca sinir krizleri geçiriyorum ya Allah yardımcın olsun Allah kaynanada hidayet versin