sizene yemegi copemi döktünüz gerçekten? Herseyi gectim nimete sayginiz olsun! Dunyanin binbir yerinde aclikla savasan insanlar var, nasil eliniz titremedi cope atarken, hic deyilse gotur disarda bir kaba bosalt birsuru sokak kedisi var onlarin karni doyardi..

sizene bana denk gelse böyleleri o yemeği alırım gözünün önünde tek ben yerim. Sonra derim tüh benim yemek kaldı onu da kocam ve çocuklarım yesin zaten bayılıyolar ( o gün ne yaptıysan onun adını söyle) der geçerim evime. O devam ederse ben de ederim. Daha da devam ederse yine gözünün önünde hayvanlara veririm o yemeği. Beni dışlayan şirret kaynanayı öyle bir dışlarım kiiii daha dünyaya gelmediğini sanar

karamelek21 neden birden linç yapıyorsunuz ki komşunun 4 tane kedisi var onlara gidiyor her yemek ister onun verdiği ister benim yaptığım

sizene yemegi cöpe dökmektense dedigimi yapin bence nimet sonucta ne olursa olsun nerden gelirse gelsin nimeti cöpe atmayin bir gün ona muhtac olursunuz.

sizene Senin değil kocanın tepki vermesi gerekiyor, çok ayıp yaptığı kaynananın

firdevskartal bir oglum var ilerde bende kaynana adayiyim Allah uzun ömürler verirse,tamam kaynana dişliyor tek taraflı olan birsey deyil bnde buna hem fikirim,ama boyle paranoya haline getirmek ne kdr saglikli,eside herseyin farkinda o zaman ne yapar eder o evden tasinirdim, boyle kaos dolu bir ortamda o cocuklarada yazik deyilmi kimbilir ne kdr etkileniyorlardir

sizene o zaman bastan boyle yazin, aldim çöpe bastim ne demek,Rabbim inşallah birgün sizi aclikla sinamaz,sizi burda dahada doldurusa getirip kaynananin ustunede salabilirdim ,ama sana cozum odakli geldim biran once o apartmandan tasin,

firdevskartal yazdıklarına harfiyen katılıyorum benimde bi oğlum var ilerde büyüyüp evlenecek yaşa geldiğinde oğluma karının kıymetini bil onu kimseye ezdirme sende ezme herzaman sahip çık seninde kız kardeşlerin var onların nasıl hayat yaşamalarını istiyorsan sende karına öyle hayat yaşat diye büyütücem nasıl kendi canından kanından olan birinin eziyet çekmesini dışlanmasını istemiyorsa karısınada aynı şekilde davranması lazım bi kaynana kızının eziyet çekmesini dışlanmamasını istemiyorsa gelininede yapmayacak ee hem kızımın el kapısında eziyet çekmesini dışlanmasını istemeyeceksin hemde gelinine eziyet çektirip dışlayacaksın yok öyle bi dünya kızına nasıl davranıyorsun gelininede aynı şekilde davranacaksın sizene ay canım senin postlarını okuyunca sinir krizleri geçiriyorum ya Allah yardımcın olsun Allah kaynanada hidayet versin

firdevskartal aynen öyle benim çektiklerini gelinime asla çektirmicem oğlumunda yapmasına izin vermicem bizim kv biz çektik gelinlerde çeksin havasındalar ben şahsen kv gibi olmucam

firdevskartal bende ayni düşüncedeyim mutlu özgüvenli cocuklar mutlu yarinlar demek, annede babada sevgisini sakinmadan guzel bir sekilde cocuga verirse o cocukta tipki bir agac gibi büyünce guzel meyveler verir,yani simdi bu kaosun icinde buyuyen cocuklar ileride neolacak? Burda simdi sabaha kdr tartışıriz cadi kaynana kotu kaynana diye,ama bir çözüm sagliyormu hayir,bu arkadaşin bir an once o evden cikmasi lazim hem
            Kendi akil sagligi icin hemde cocuklari icin, çünkü her postu kaynana!

Dert etme sende her gün yemek yapma ne güzel kaynanan göndersin sizde yiyin ben olsam öyle yapardım. Kaynanam mesela benim çok iyidir ama geçen ramazan da oğlu sadece yoğurtlu çorba seviyor diye her gün gönderiyordu bende bir iki gün çorba yaptım baktım kaynananın gönderdiğini yiyor bende yapmadım artık kaynanam her gün bir tabak gönderiyordu benim de işime geliyordu çorba yapmıyordum 😁 zaten sevdiğim bir çorba değildi yemeğimi söylemiştim kaynanama o yüzden her gün bir tabak gönderirdi bende sorun etmedim eşim seviyor çorbayı diye herşeye takılmayın bence salın kaynananizi konulara hakim değilim ama böyle herşeye takılırsaniz işiniz zor