hibiskusserbeti aysglhale bağımlılığı olabilir tekrar konuşun tedavi olmasını isteyebilirsiniz yada neden izledigine gire yol izleyebilirsiniz
Sutlucikolati aysglhale ben sana yetmiyor muyum yeterince zevk almiyo musun benden de bakiyim ne dicek madem aliyorsun neden izliyorsun izlemeni istemiyorum ben izlesem nasil hissederdin diye sor baktin ayni gözüne soka soka sende izle
pembiss aysglhale bi çeşit bağımlılık sanırım yani ister seninle cinsel hayatı iyi olsun ister olmasın belli ki kendine engel olamıyor açıkça konuş madem öyle bende izleyeyim ne hissedersin de
rouge_ aysglhale bence hic bosuna kendini de ilişkini de yorma cünkü izlemeye devam edicek seni tatmin etsin ihmal etmesin yeter cünkü bu mesele erkeklerin çorabını kirliye atması kadar imkansız bisey
Elisam2022 Bazı insanların ergenlikten kalma alışkanlığı oluyor maalesef. Ben de eşim benden habersiz izlesin istemezdim mesela ama benim de tam tersi benim de izleyesim gelir arada. Eşim bilmes orasi ayrı konu ama alışkanlık işte
aysglhale Elisam2022 bende birakiverdim artık bakarsa baksın cnm napim çok taktım bu aralar anca kendimi üzerim
pri aysglhale ben çok yakaladım hep inkar etti sonra ekran kaydını aldım kendime attım. Sonra eşime attım inkar edemedi hala saklı o ekran resmi boşanırsam delil olarak sunarım. Bu arada tesadüfen çıktı karşıma
sahraerdogdu aysglhale benimde eşim aynı bende konuştum uyardım dinlemi hiç bir şekilde yetmediğimi düşünüyorum bazen erkeklerin genelinde var galiba bu izleme bağımlılığı