• Muhabbet
  • Selam bebek😘😘💞💞💞✨✨✨✨

Ask_hosmus Hoşgeldiin, bu ara herkes yeni bebe haberiyle geliyo, sen de yok dimi😂😂

Ask_hosmus aayy kimleri görüyorum 😍🫂nasılsın 😍🥹en son bebiş vardı o nasıl

Ask_hosmus ya hoşgeldin 🌸 4 çocuklu kahraman anne olarak hatırlıyorum seni. Nasılsın? Nasıl gidiyor annelik☺️

Medusa ay yok bir kaç gün önce öyle bir telaş yaşadık ama yok yok 4 bebeyle devam😅😂😂

rouge_ iyiyim çok şükür sen nasılsın, ay çok özledim burayı 🤧 oda uyuyor şuan ne yapsın cadı 😂😘😘

Mommy12 hoşbuldum canım 😘 ay çok şükür iyi gidiyor arada bir tükenmişlik sendromuna sokuyorum kendimi 😂😂 çok zor aşırı zoooor 4 çocuk 😂😂

Medusa ayyy yarım saat önce ölü gibiydim enerjiniz çok güzel geldiiiii çok özlemişim 🤩🤩💞💞😘😘

Moonlight_ çok yorucu hemde çok 😅 sürekli aktif olmam gerekiyor, birde ortanca oğlumda alerjiye bağlı öksürük çıktı umuyorum ki astım değildir hastaneye gidip geliyoruz sürekli, kızım desen kilosu 9 aylık bebekle eş değerde , yemek yemiyor vs vs, en küçük oğlumda yaşına göre boyu ve kilosu ortalamanın altında ah ah 😂😂😂😂

TombulHatun yaaaaaa bunu diyeceğini biliyordum 😂😂😂 bakırköye yatırılmadan geleyim dedim😂 😂😂 çok zormuş 4 bebe yetişemiyorum biraz ara verim dedim😅😘😘😘

rouge_ sende yok bebe anladığım kadarıyla 😂😂