Ask_hosmus sanki biraz fazla açmadn mı arayı bizi ihmal ettin olur mi böyle 😂😂😂😂😂
Selam bebek😘😘💞💞💞✨✨✨✨
TombulHatun inan ki zor zamanlar geçirdim yoksa ihmal etmezdim burayı 😅 hastalıklar , çocuklara yetememe duygusu beni yedi bitirdi resmen🤦
Ask_hosmus
Oooo kimleri görüyorum, kız sen nerelerdesin ya hoşgeldin
belladonna ay hoşbuldum 😅4 çocuğun olunca anlarsın 😂😂
Ask_hosmus askim kilo alinir benim oglumda 9 olacak bi görsen kilosunu kemik cocuk diyoruz resmen 🤣 daha yeni yeni bacaklari göbegi falan etlenmeye basladi 🙈
Oy cok gecmis olsun insallah öyle bisey degildir size dua edicem o illet bendede var. Polen alerjisi ve alerjik astim 🙄
Ask_hosmus neyse hadi 4 bebenin hatrına affettim seni 😂 açma arayı bu kadar😘
Ask_hosmus yok canım suanlık bebek veya bebek planı yok
Ask_hosmus
Kız sus sus 😅
Moonlight_ emzirmeyi biraz daha azalttım işte sütten kesmeyi düşünüyorum kışa kadar kesmiş olurum sütten, çok tıkanıyor yaa hele ki ağır kokan bir parfüm sıkan biri onunla aynı ortamda bulunsa direk tıkanıyor yavrum , raporlu ilaç verdi kasıma kadar onu kullanicam inşaallah geçer
TombulHatun ayyy yerüm seni 😘😘 sen ne yapıyorsun çalışmaya devam mı
rouge_ en güzeli insanın ne istediğini ya da istemediğini bilmesi senin bu tutumunu çok seviyorum 🤩
belladonna Allah isteyene versin gerçekten sabır işi yani delirmemek elde değil diyelim😂
Ask_hosmus ne kadarlik askim ? Benim iki numarada yemiyor bende artik akisina biraktim yerse yer yemezse yemez 🤣
Oyy parfümler pek etkilemiyor beni toz cicek böcek etkiliyor ama sen takipte ol insallah astima cevirmeden gecer canim 🤲🏻🌸
Ask_hosmus tesekkür ederim🥰arada git gellerim oluyor eşimi bebekle falan gorunce yada ne biliyim bebek kokusu falan özledigimde ama sonra düşünüyorum suanlık mı istiyorum yoksa anlık hormonlar mı diye ve emin olmadıgım için de hata yapmıyorum zaten ertesi gün anlıyorum anlık duygusal bir istek oldugunu ve tam olarak emin olmadan yapmayı düşünmüyorum yani birgün cocuk istersem kendime süre veririm gerçekten istiyor muyum anlamak için ve eskisi kadar katı degilim yani herseyi yapmama ragmen veya yanlışlıkla olursa olsun yapıcak bisey yok
Ask_hosmus
Ben senin önünde saygıyla eğilmeye devam ediyorum 😅
Ask_hosmus devam ven bıraktığın gibiyim 😂
Ask_hosmus hoşgeldin bizde seni özledik , nasıl gidiyo hayat bebiş büyümüştür 🥰🙃
Ask_hosmus valla ne yalan söyleyelim özlediiiiiğğğkkkk
Nerdesin kız sen
Birde @HurremSultan nerde
Ask_hosmus maşallah vallahi sana. Allah güç versin ki hep çocuklarının yanında ol🧿
Kız ben üç çocuk da kalmışım en son bir tane daha mı oldu amaaan maşallah sana🤩 ben ipeksi bildin mi 🥰 geçenlerde forumda seni sordum ama kimsedn çıt çıkmadı ismini hatirlayamamistim ama sadece ekran fotondan bilmelerini istemistimm …. Ayyy hosgeldin ya güzel anne 🤗