• Muhabbet
  • Selam bebek😘😘💞💞💞✨✨✨✨

Moonlight_ 1 yaşında , bende öyle yapmıştım takı kilosunu görene kadar 8100 çıktı kilosu normalde 10-11 kilo olması lazımmış da bakalım biraz midesi büyüdü gibi yavaş yavaş yiyor emzirmeyince

rouge_ o hormonlardır 4 çocuğumun olmasına rağmen 5. neden olmasın diyorum arada ve uzaktan bir barış çağrış ağlayış sesi beni kendime getiriyor😂😂😂

lanjalee hoşbuldum kuzum , evet büyüdü hanımefendi evdeki herkesi parmağında oynatıyor 😂😂

Eskobar eskobarım kendimi unuttum ondandır 😂😂 sen doğurdun dimi benim kafa baya karıştı da

Benbenimsenkimsin he yaa 4 . sürpriz yaptı bana hap kullanırken hamile kaldım, hapı yanlış kullanmışım zaten😂 neyse ki kızım oldu 😂😂 hoşbuldum 🤩🤩

Ask_hosmus sonunda😂😂
        Oğlanlardan sonra kız çerez gibi😂
        Bu arada bebenin kilosuna takılma çok bizim ikizlerde yemiyorlardı anca o kadardı hala aynılar iştah meselesi sanırım kullanmadığım vitamin takviye kalmadı

Ask_hosmus aşkım yaşım 26 yaş aralıkları ilk ikisinin arasında 11 ay var yani en büyüğü şuan 10 yaşında ikincisi 9 yaşında üçüncüsü 7 yaşında dördüncüsü 4 yaşında en küçüğüm minik kızım 9 ay 12 günlük başlarda zordu ama büyük kızlarım şimdi bana yardımcı oldukları için biraz rahatladım gibi 😃

Benbenimsenkimsin yok aşkım 4.cü çocukta yani oğlum 3 aylıkken spiral taktırmıştım 3.5 yıl spiral ile korundum sonra gebelik düşündüğüm için Dr gidip spirali çıkarttım 3 4 ay sonra hamile kaldım ama maalesef tutunamadı 6 haftalıkken düşük yaptım düşük kanamasının üzerine tekrar hamile kaldım ve şuan kızım doğdu ve 9 ay 12 günlük oldu bile

Eskobar ay evet direk vermeyi düşünüyordum zaten😂 olsun oturum aldık bir baktın ordayız 😂😂

Eskobar evet yaa hele bide benim kızın saçları uzadı çeşit çeşit toka aliyorum , elbiseler, etekler ay neler neler😂😂😂