Selam kizlar! Evleneli 4sene oluyor..yurtdisinda yaşıyoruz ancak kaynanam telefondanda yetiyor..yani tam eşim ile aramiz iyiyken kaynanam onu bir sekilde manipüle ediyor.bu git gide çıkılmaz bir hal alıyor..artik kendimi eşim tarafindan dışlanmış ve arka planda hissediyorum sizce ne yapmam lazım..önerilerine açığım…şimdiden teşekkürler! 🌸
Kaynana sorunsalı 😥
ossem madem yurt disindasin biz napalim bacım aynı evdeyiz shshsh. Şaka bi yana eşinle aranı iyi değil çok çok iyi tut ister istemez annesine başka gözle bakacaktir ama sende karisisin kendjnj belli et. Dolup dolup gelme de ne bilim eşinin huyumu bilmiyorum ama tribüne dayanamıyor kıyamıyorum trip at .falan filan
Allah sanada bol sabır versin bacım..artık ne yapacağımı şaşırdım kadınlığını kullanıp daha çok mu şımartsam yoksa trip atıp biraz süründürsemmi bilemiyorum 🤦🏻♀️
Teşekkür ederim öneriniz için,umarım dediğiniz gibi olur 🌸 onların sorunu aslında bizim ayrı bir aile olduğumuz..
ossem ne yapsan da ne etsen de ana kuzusu erkolar değişmez. Onlar artık kendilerinin çekirdek ailesi olduğunu kabul edemiyorlar. Etmeye başlıyorlar zınk kaynana bi dolduruyor hayda yeni baştan
Keşke memeden ayrılamayan bizlerin başlarını yakmasa😥
ossem Al benden de o kadar biz de farklı şehirlerde yaşıyoruz ama bir telefon yetiyor. Anlayamıyorum o kadar çok haksızlık yapıyor gelinlerine ama oğlulları bunları bilmelerine rağmen seslerini çıkarmıyorlar. Bize idare edin diyorlar. Biz bir şey söylediğimizde de benimki küsüyor laf ettirmiyor. Çaresini bulursanız bana da söyleyin lütfen 🥲
Aynen öyle..😥
ossem aranı çok çok iyi tut annesini veya ailesini eleştirici şeyler söyleme polyana gibi ama sadece eşine karşı olayları büyütme alttan işle mesela erkekligini yücelt kocamsın her zorluğu halledersin çok akıllısın kimsenin fikrine ihtiyacın yok bence biz aileyiz sen ben demek senden başka destekçisi pohpohcusu olmadığını göster şımart bir olay olduğunda annesinin lafıyla hareket ettiğinde sessiz kal zaman geçince yanaş kadınlıgınla sen kendi fikirlerini alttan işle emin ol bir süre sonra seninle güzel vakit geçirince annesinin aramalarını erteler sıkılmaya başlar sürekli aramasından yani annesinin yaptığı taktiği sen yap onun anneliği varsa seninde kadınlıgın var o yöneticegine sen yönet eşin bu kadar manipüle olmaya açıksa🤌😁
Ay valla yazdıklarınız çok doğru😅teşekkürler güzel bacım önerilerin için 🌸
ossem 😄kendini feda etmeden koy önüne yesin dursun bacım 🤭😂😂bide aile yapın nasıl bilmem ama sende ailenle eşinin yanında sürekli telefon trafinde olma biraz sözel biraz davranışsal sizin ikinizin bir aile oldugunu aşılamak adına mesela ara sıra annen aradığında eşin yanındayken şuan seninle vakit geçirmek istiyorum sonra ararırım mesajını ver beklentiye girme benim baya uzun ve kötü olaylardan sonra düzeldik 😄tecrübelerime göre konuşuyorum ilk zamanlar bizde cahildik şimdi pro max olduk🤭