Kızlar merhaba. Eşim bir defa boşaldıktan sonra asla erekte olmuyor artık. Ve ilişki esnasında da erken boşalma yaşadığı için ara duraksıyor ve gerçekten tam zevke geldiğimde içine sıçıyor herşeyin. Bunun bir çözümü var mıdır? Bildiğiniz ürün vs😑

yesilgozanne çoğu erkekte böyle benim eşimde biz sevistikten sonra içime girdikten 3 4 dk sonra boşalır ama sonradan dokununca fln direk oluyor tekrardan

heln ay benimki olmuyor ya hep kendi kendimi rahatlatmak zorunda kalıyorum 😢

Eskobar abahahahaha yaaa çok haklısın adamın hiç mi artısı olmaz 😂😂😂😂😂😂😂 barıştık barıştık düzeldi gerizekalo😂

yesilgozanne ilk boşalmayı oralle yap sonradı biraz daha uzun sürer pozisyonunu bulana kadar devam et böyle oralle yaptığın için ilişki istiyorum diyebilirsin😂
          Gerizökolular başka türlü dank etmiyor😂

yesilgozanne merak ettim nasıl barıştınız kovdunmu kv😂😂
            Zort oldumu ne tepki verdi

Eskobar denedim bacım ya hiçbi türlü olmuyo her türlü ortada kalıyorum😂

Eskobar valla açık açık kovmadım ama o gün çıkıp akrabasının evine gitti. Yine dönecek ama. İnş dönünce fazla durmaz uçağa atlar gider😂😂 annem araya girdi ağIna sıçtı o da anladı bacım ne olacak başka biri kafasına tak tak vurmasa düzelmezdi gibi shdjsjs

Eskobar olmuyor bayaaa zaman geçmesi gerekiyormuş, haspam. Ay çok yoruldum gerçekten ben de zevk almak isterdim😑 en fazla 10 dk sürüyor o da kesik kesik…

Eskobar yok canım Hergün değil ama mutlaka gün aşırı oluyor

yesilgozanne geciktirici spreyler kremler var onları deneyebilirsiniz bizim de bı ara öyle oluyordu biz denedik yani çok başarılı o konuda eşimi çok destekliyorum bir sürü ürün bile alırım yani yeter ki ise yarasın

Eskobar bi tane kullandık ama pek bir işe yaradığını söyleyemem. Hap arayışındayım