yesilgozanne çoğu erkekte böyle benim eşimde biz sevistikten sonra içime girdikten 3 4 dk sonra boşalır ama sonradan dokununca fln direk oluyor tekrardan

heln ay benimki olmuyor ya hep kendi kendimi rahatlatmak zorunda kalıyorum 😢

Eskobar abahahahaha yaaa çok haklısın adamın hiç mi artısı olmaz 😂😂😂😂😂😂😂 barıştık barıştık düzeldi gerizekalo😂

yesilgozanne ilk boşalmayı oralle yap sonradı biraz daha uzun sürer pozisyonunu bulana kadar devam et böyle oralle yaptığın için ilişki istiyorum diyebilirsin😂
        Gerizökolular başka türlü dank etmiyor😂

yesilgozanne merak ettim nasıl barıştınız kovdunmu kv😂😂
          Zort oldumu ne tepki verdi

Eskobar denedim bacım ya hiçbi türlü olmuyo her türlü ortada kalıyorum😂

Eskobar valla açık açık kovmadım ama o gün çıkıp akrabasının evine gitti. Yine dönecek ama. İnş dönünce fazla durmaz uçağa atlar gider😂😂 annem araya girdi ağIna sıçtı o da anladı bacım ne olacak başka biri kafasına tak tak vurmasa düzelmezdi gibi shdjsjs

Eskobar olmuyor bayaaa zaman geçmesi gerekiyormuş, haspam. Ay çok yoruldum gerçekten ben de zevk almak isterdim😑 en fazla 10 dk sürüyor o da kesik kesik…

Eskobar yok canım Hergün değil ama mutlaka gün aşırı oluyor

yesilgozanne geciktirici spreyler kremler var onları deneyebilirsiniz bizim de bı ara öyle oluyordu biz denedik yani çok başarılı o konuda eşimi çok destekliyorum bir sürü ürün bile alırım yani yeter ki ise yarasın

Eskobar bi tane kullandık ama pek bir işe yaradığını söyleyemem. Hap arayışındayım