karamelek21
Daha öncesinde buna benzer post açmış post sahibi, o yüzden anımsadık.
KAYNIM?
zattad valla bir bilsem kendi kocası yetmiyordu demek ki.
firdevskartal ayyy o korkunc durumu yaşayan sendin demi hep aklımda kalmış ya iğrenç bir eltin vardı
momd maalesef bendim. Allah düşmanımın başına vermesin inşallah
firdevskartal bi daha bulaştı mi size peki uzak et evinden valla ne arsız insanlar var demiştim çok şaşırdım insan kaybına o gözle nasıl bakabilir ailecek değişiklerdi
- Düzenlendi
momd valla ben bitirdim o işi zaten benim şrfsz koca peşimde hala. Ama benden bu kadar ben o kadar geniş mideli değilim. Çocuk için sabrediyorum emiyor daha süt vermeyi kesince işe gircem ondan sonra boşucam. Ben kendi ailemin evinde kalıyorum o ikisi aynı evde kalıyor tabi yancıları kaynana kayınbaba da aynı evde eltinin kocası gece geliyor zaten.
- Düzenlendi
firdevskartal kocan eltinle mi yaşıyor 🫤 kaynın hiçmi tepki vermiyor kaynana kayınpeder nasıl susar hiçmi edepleri yok ya
momd ne bileyim bunlar grupçu herhalde tövbe estağfurullah. Ben de midesi geniş olsaydım beni de kayna yapcaklarfı herhalde tövbe tövbe
zattad Eğer sadece sizden saklandığı için sorun ediyorsanız belki utanmışlardır böyle bir şeyi söylemeye. Yani evlisiniz diye kaynınız hakkındaki her şeyi size söylemek zorunda değiller ki. Şimdi sizin yerinize kendimi koyarak düşüneyim diyorum kaynımın bir ayıbı olsa bana evlenmeden önce söylenmese, ki söylemedikleri şeyler oldu, yıllar sonra öğrendiğim de oldu şahsen sorun etmedim. Onlar için de utanç verici olduğu için paylaşmamış olabileceklerini düşünürüm.
Gitmek istemiyorsanız neden gitmek istemediğinizi dürüstçe söyleyip tavrınızı koyarak inat edip gitmeyin. Bu sizi memnun ederse,hem net davranmış olursunuz.
Ama eşiniz de evladının babası olduğunu söylüyor haklı olarak. Eşinizin kardeşi değil de kendi kardeşiniz bu durumda olsa ailece buluşsanız anneniz babanız kardeşleriniz yemeğe çağırsa yine aynı kararlılığı mı gösterirdiniz?
Yani eşinizin hatrı için gitmek zorunda kalırsanız bir iki saat oturursunuz ve çay bulaşık yemek hazırlığı gibi şeylere katılıyorsanız bebeğinizi amcasıyla yalnız bırakmayın derim. İzin dönüşü bu mahkumların denetimi oluyor mu bilmiyorum ama ailesiyle beraberken de madde kullanmaz sanırım. Siz de dikkatli olursanız atlatmış olursunuz o akşamı.
Bubenimoykumm bana da çok tanıdık geldi