kaynım uyuşturucu bağımlısıymış bana evlenene kadar söylemediler ailece sakladılar görüşmeye devam ettim sustum gasp yaptı hapse girdi o sorada benim bebeğim oldu. izne ayrılmış şimdi yarın dönecekmiş eşimin ailesi de akşam yemeğe çağırıyor bebeği görsün kaynım diye. zaten bütün derdi bizim evi eşimi buluyor artık görüşmek istemiyorum eşime de diyorum ben de bebeğin babasıyım diyor ne yapacağım ya açık açık kaynanamla konuşayım mı? benim kabul etmeyeceğimi bildiğiniz için zaten bu durumları söylemediniz diye. ıq düşüklüğü teşhisi var bu arada kaynımın

kızlar

eşimle konuşup döniym dedim

yardım edin

ne yapmalıyım ben mi abartıyorum

zattad bir akşam yemeği sonuçta eşinle aranı bozma bir iki saat uğrayıp dönersin

basak23 bir saat dururuz en fazla diyor hemen kalkar biliyorum ama kendimi iğrenç hissediyorum

kızlar

yardım edin saat geçiyor

kızlar

bakın

• Düzenlendi

Eşin hemen kalkarsa git bi kaç saat dur geri gelirsiniz ya eşini biz değil sen tanıyorsun öyle olayları evinize taşımıyorsa sana yansıtmıyorsa ya da sana laf falan ettirmiyorsa hatrına gidilir diye düşünüyorum

ayazz ettirmiyor

ayazz laf ettirmiyor olayları da taşımıyor ama benden evlenmeden önce saklanan böyle suç potansiyeli olan bir adamla bebeğimi neden görüştüreyim ya? çekinmiyorlar da hiç. tamam ellerinde olmayabilir tamam zihinsel problemi de olabilir bana kötülüğü de olmayabilir ama olmayacağı nerden malum? olmasa da bana saygısızlık değil mi bu durum? hem sakladılar hem suçlu insanla görüşelim diyorlar

dışarda hep beraber yemek yiyeceklermiş ailece yarın hapse dönüyormuş

zattad bu olayı sen bi kere daha yaşamıştın

zattad iyide yavrum kardeş bu atsan atılmaz satsan satılmaz yani çocuğunu sevmesin ama uzaktan merhabayı da hakediyor diye düşünüyorum

zattad kendimi iğrenç hissediyorum

Kendini niye iğrenç hissediyorsun

ayazz pardon? ben onların soyadını almışım ama onlar benden saklıyor oldu

zattad sen baştan sona kadar haklısın. Sen ilk önce Allah’a sonra eşine emanetsin ve onların soyadını alan bir kadınsın tabiki senden saklayamazlar

firdevskartal sakladılar yetmedi yok düzeldi yok işe girdi bilmem ne oldu görüştük biz sonra gasp yaptı hapse girdi ben ne sordum ne görüştüm şimdi izinde hadi görüşün oluyor