Hanımlar merhaba bu sene yeni kapandım tatil için muhafazakar aile oteli önerisi olan varsa yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler
Muhafazakar aile oteli önerisi
Eros1 hedef beyt. Hem uygun fiyatlı gecen sene oraya gittik busenede gidecrgz nasip olursa
Eros1 bende kapalıyım geçen sene gidecektik tatile gidemedik ama gitseydik eğer kaşta kiralık müstakil havuzlu evler villalar var onlardan birini kiralamayı düşünüyorduk , çok güzeller jakuzi desen var bilardo masası var çocuklar için villanın bahçesinde mini oyun parkı var belki fikir olur diye söyledim
Ask_hosmus tatile gitmek benim için tam anlamıyla evden uzaklaşmak, ev ortamı tatil beni hiç mutlu etmez mesela. Yemek bulaşık çamaşır herşey hazır olmalı 😅
Coolness orasını hiç düşünmedim 😂😂 sadece yüzeyim güneşleneyim diye bakıyordum 😂😂😂😂
Ask_hosmus E tabi canım bunlarda var, aksama kocan mangalı yakarken bulaşıklarda seni bekleyecek 😅 ev tipi tatil asla bana göre değil, o yüzden hep otel full otel 😂
lgrth ay ama tatilde kimse kimseyi muhafaza edemez ki heryerden her türlü insan cıkıyor yemek içecek cıkıyor yani ornegin simdide markete gittigimizde alkol reyonu oluyor biz almıyoruz her gectigimiz yerde alkol var ama olay bizde bitiyor yani otelde alkol olup olmaması tesettür olup olmaması cok alakasız bisey gibi geldi otelde acık gormeseler dısarda görecekler bilemedim herkes kendini muhafaza etmeli diye düşünüyorum bu daha kolay olur bence nereye giderse gitsin nerde olursa olsun
rouge_ alkol satmayan yer nerdeyse kalmadı zaten.. muhafaza dediğim kadınlara özel havuz falan vardır gibi düşündüm ya da illa tesettür değil açık olup alkollü ortamda olmayanların da tercih etmek isteyeceği tarzda yerlerdir bilen detaylı yorum yapsın 😂 ha bir de seçenek varken bile bile alkollü mekan tercih etmek istemeyen olabilir..ama dediğin gibi otelde muhafazakar olsalar çıktıkları an zaten görecekler önemli olan dışarda bakmamak başını çevirip önüne bakabilmek
lgrth bodrum gumbette blue nuit otel var çok güzel bı oteldi alkol var ama kokteyl içecek sınırsız oluyor alkolsüz 2 ayrı havuzu var on kisimda genelde turistler oluyordu arka kısımda kapalı olanlar oluyordu denize 5 dk yürüme mesafesindeydi yemekleri güzeldi üst kat odaları daha güzeldi
2minnosannesi tatil olayı bana çok uzak şuan 🥴
Kızlar harikasınız hepsine bakacağım teşekkürler
Eros1 canım Antalya da Selge yi Ve Adini öneririm ikisi de harika 🤩
rouge_ canım muhafazakar otel şöyle bikini ile otel de dolaşamıyor açıklar normal kapri şort ve kısa kollu tişört ile gezebiliyor kapalılar zaten istediği gibi
Erkekler de üstsüz kısa şortla gezemiyor onun da bi şeyi vardı şu an unuttum 😂 3 tane havuzu oluyor kadınlar için erkekler için Aqua olarak bir tane de ortak havuz aileler için karışık
Alkolsüz her şey dahil alkol yok
Böyle yani bi kısıtlama falan yok ben şahsen ex kocam kadın düşkünü ve şizofren olduğu için kabul ettim başka bi tedirgin oldum ama gayet memnun kaldım