Muhafazakar aile oteli önerisi
sanslikralice dkdkdk konu kocana gelince anlatım tarzına kopuyorum 😂😂 valla böyle yerler oldugunu bilmiyordum ilk defa duydum muhafazakar otel ne dedm tesekkür ederim 😂🌸
lgrth bnada bu smee cok uzak malesef hayalini bile kurmuyorum😅
2minnosannesi biz zaten tatil bölgesinde yaşıyoruz evlendik evleneli deniz tatili ihtiyacı duymadık bu sene şehir değişcez ondan sonrası Allah Kerim 😂
Muhafazakar otel diyince aklıma Antalyadaki villalar geliyor sadece normal otelleri sevemiyorum inşallah gideriz bir gün be…🫠🙂↔️
rouge_ hahaha ex kocayı gömme deyince de ben yani😂😂😂 muhafazakar otel böyle canım genel olarak normal otel konsepti sadece etrafta bikinili kadınlar ve üstsüz erkekler yok tek artısı bu oldu benim için ha bir de alkol kullanmıyorum o yönden iyi oldu😂
hzl123kk bende balayına bu otele gittim selge gerçekten harika 😍 darısı ikinci kocişle inşallah ahahahaha
lgrth ay ne güzel biz kuru bozkırın ortasındayiz malesef ihtiyaç oluyor😅
sanslikralice İnşallah canım gerçekten çok memnun kalmıştım
Eros1 Didim Caprice Hotel. Haremlik selamlık. Her türlü imkan mevcut.
hzl123kk rabbim tekrarını nasip etsin canım sana da bana da en kısa zamanda kolaylıkla afiyetle inşallah 🤍🤍🤍 tatil çok seviyorum selge hele üfff yani çok isterim orda olmak😍
2minnosannesi bende geliyorum bozkırın ortasına bitti tatil yerimiz 😂😂
lgrth Ankara’ya mi yoksa😅
2minnosannesi doğuya 😂 Mardin Bitlis yüksek ihtimal nasip heyecanla bekliyoruz yerlerin açıklanmasını 😂 Ankara her yerin ortasında nerdeyse istediğin her yere gidersin 😂
lgrth hakkınızda en hayırlısı olsun 🥰 iyi insanlara denk gelin Ankara yi bı ben sevemedim heralde
2minnosannesi bende sevmedim hiç benlik değil ben küçük yer bağ bahçe toprak insanıyım Ankara çok şehir 😂
sanslikralice evet insan tatilin dibi yaşıyor orada kesinlikle benim bebek bu sene küçük seneye inşallah belki karşılaşırız 😅🥰
lgrth köyümüz de var ama gel gör ki bayramdan bayrama gidiyoruz kaynanam görümcemle yaşıyor😅