incisare yaaa bende zbayarır burdayım bi dogurdum geldim. 2 kızım var 4 yaş ve 10 aylık. Ama ben baya yaşlıyım ya 34 oldum ya hayat bitti 🤯 ateş mateş kalmadı

Ay maşallah farkettimde yaşı genç olanların çocuk sayısı daha çok yaş ilerledikçe cesaret kırılıyor 2yi anca zorluyoruz 😂 tebrik ediyorum helal olsun Allah sabır versin herkese diyorum 😂
29 yaş 34 aylık bir oğlan 18 günlük bir kız annesiyim bende 2 senedir okuyucuyum yaklaşık 8 aydır aktifim 😂

lgrth ya bence yaşla alakalı değil cesaret işi 😂😂 ya çocukları akıllı ya destekleri var yada kazara olmuştur diye yorumluyorum linçlenmezsem 😂😂😂😂😂😂

basak23 gençlerin kanı daha hızlı akıyor ya cesaret edebiliyorlar 😂😂

lgrth ya bende yaşlı sayılmam galiba ama bende 0 cesaret heyecan bir çocuk çökertti beni 4 doğuranların alnından öpesim geliyor 😂😂

Eskobar ahahahaah yok ben incitemem kimseyi 😂 ama deli cesareti o kesin 😂

incisare hoşgeldin bayadır meraktan buralardayım bende😄 bir kızım var 2 yaşında 23 yaşındayım ateşimiz varda yakıyor mu bilmiyorum 🤣

lgrth 25 yaşımda evlendim 3 sene sonra yaparız dedik öyle de oldu keşke diyorum evlendiğim gibi yapsaydım şimdi ikinciyi yapmıştım 4 yaşında olurdu bebem 🥲

vahsikelebekk aradan iki çocuk çıkmış olur dinlenme kısmına geçerdin 😂 şimdi cesaretini topla toplayabilirsen😂

Meraktan yaksın bacım daha küçüksün yeni alevlendi merak etmee 😀😀😬