Etipetito Bahtsizbedevi_ benim en çokta kilosu düşük olan kızım yapıyor sanki çok kilosu hâli vakti yerinde de bide spor yapıyor 😂
Bahtsizbedevi_ Etipetito aynı kız benim oğlumda 4 yaşında 15 kilo çok kiloluymuş gibi bide spor yapıyo🤣
Etipetito Medusa ne bileyim internette basenleri eritir gibi şeyler gördüm de ben istemiyorum hiç küçülmesini şuan ki büyüklüğü ideal🤣 Büyüsün ama asla küçülmesin djjdh
Coolness Etipetito yarıyor evet bu arkadaşım öyle bi kaç aydır yapmıyor ama bu işi 5 yıldır tanıyorum 5 yıldır yapıyor o kadar diyim 😂
Etipetito Coolness şuan yeni başladığım için bacaklarım çok kötü evde 9 aylık hamile gibi yürüyorum 😁ama bacak ağrısı gececek squat yaptıkça ve acı azaldıkça etkiyi de görünce sanırım bende bırakmam 💅😂
Suzikos lgrth TombulHatun rouge_ Ya benim aslında dik ama ben birazcik sağa sola vs gibi büyüsün istiyorum ama o zamanda nasıl bir sistem uygulamak gerek acaba? Hep başlıyorum ya büyüsün derken diklesmenin etkisi ile küçülürse kas kaybedersem diye birakiyorum
lgrth Suzikos sporla kas kaybetmezsin ki güçlendirir sıkılaştırırsın sağa sola nasıl büyür bilmiyorum benim derdim küçültüp derleyip toplamak 😂
rouge_ Suzikos squat popoyu şişiriyor gibi düsün ve buna uygun egzersizler internetten bakarsan büyütebilirsin hani erkekler kol kası yapar ya büyütürler bu da aynı aslında ama sporu bıraktığında da geri gider onu da bilmelisin
Suzikos Medusa Ya benim aslında dik ama ben birazcik sağa sola vs gibi büyüsün istiyorum ama o zamanda nasıl bir sistem uygulamak gerek acaba? Hep başlıyorum ya büyüsün derken diklesmenin etkisi ile küçülürse kas kaybedersem diye birakiyorum
Etipetito Suzikos popo şeklimiz aynı olabilir seninle benim enlemesine hiç büyük değildir yani basenlerim hiç yok diyebilirim bildiğin düz yani Popomda dışarı doğru çıkık şekilde bende korkuyorum daha da küçülürse diye
Medusa Suzikos Kas kaybetmezsin kas kazanırsın, spor salonunda ağırlıkla popo çalışmak çok daha etkili eğer gitme düşüncen varsa Brnim şuan kalça ölçüm 97, ilerleyen zamanda güncellerim büyümüş mü küçülmüş mü diye sizi😂 @Etipetito
Etipetito Medusa sağlam olsun olsun da küçük olmasın be🥲 Benim üst bedenim alt bedenime göre biraz daha iri popo daha da küçülürse görüntü çok kötü olur 🥲😂