Etipetito Medusa kız bu arada küçültme yapmıyor dimi öyleyse hemen bırakırım yapmayı ben küçülsün istemiyorum 😂😂😂
Bubenimoykumm Etipetito tabiiki işe yaradığı için zaten zor zor olduğu için güzel. Ulaşılamaz değil ama zor 😭🤣
Etipetito Bubenimoykumm güzel şeyler neden bu kadar zor neden nedennn😭 haha Napalım yapacağuuzz artıkınn 😁
Bubenimoykumm Etipetito tek kız çocuğum varken yapardım hey gidi günler o zmn lar yorulmuyormuşm şimdi bir oğlum var yatağa zor düşüyorum squata fırsat kalmıyor 💥🤣
Etipetito Bubenimoykumm erkek anası olmanın zorlukları işte benim de bir oğlum iki kızım var ama yinede yapmaya çalışacam 3 kişi olmalarına rağmen 😁
Bahtsizbedevi_ Etipetito bende bazen egzersiz spor yapıyorum oğlumda yanıma gelip bana bakarak benim yaptıklarımı yapıyo 🤣🤣
Bahtsizbedevi_ Etipetito hiç deme kız bizden daha çok yapmak istiyolar bide yapamıyo komik yapıyo güldürüyo beni yapamıyorum ona gülmekten bide anne niye gülüyon bende yapıyom işte diyo🤣
Etipetito Bahtsizbedevi_ benim en çokta kilosu düşük olan kızım yapıyor sanki çok kilosu hâli vakti yerinde de bide spor yapıyor 😂
Etipetito Medusa ne bileyim internette basenleri eritir gibi şeyler gördüm de ben istemiyorum hiç küçülmesini şuan ki büyüklüğü ideal🤣 Büyüsün ama asla küçülmesin djjdh
Suzikos Medusa Ya benim aslında dik ama ben birazcik sağa sola vs gibi büyüsün istiyorum ama o zamanda nasıl bir sistem uygulamak gerek acaba? Hep başlıyorum ya büyüsün derken diklesmenin etkisi ile küçülürse kas kaybedersem diye birakiyorum