nurella34 evini bugün süpürdüysen ve temiz kaldığına inanıyorsan yarın süpürge açmak yerine farklı bir şey yapıp nevresim değiştir mesela onları yıka kurut yerleştir. Bi işi hergün yapma yani dıyecem de çocuklu evde süpürge hergün açılıyor. Örnek olarak konuştum.
Benim gibi olanlar...
- Düzenlendi
nurella34 ben böyle olsam bu kadar kafaya takıp üzülecegime kalkayım da aklımdan cıksın derim oturup buna üzülmek ama bisey yapmamak insanı daha da yoruyor heleki cozumunu bildigin bir derdini cozmemek gibi sacma bisey yok cozumunu bulamadığın seyleri dert et ve buldugun seyleri hemen hallet harekete gec❤️ bir daha da cozum kelimesini kullanırsam bayılıcam
nurella34 akşamdan yemeğe karar verip öyle yatarım sabah çocuklara kajvalti ev sil süpür derken bakıyorum öğlene kadar üç nez kez sil süpür bile yapmışım hayat okdaf yoğun geçiyor ki en önemli şeylere zaman kalmıyor hadi hiç bir şey yapmadın diyelim sadece ibadet düzenli beslenme kendimize baksak mesela oje sürüyorum bir bakmisim kızım yere birşey döküyor acil silmem gerek ee ne anlamı kaldı yetişemiyoruz ya koca ilgi yemek iş çamaşır çocuklar inanirmisin günlerdir kaşımı aldirmaya gidemedim