Kaynanadan ayrılma konusu
mrvehl aynı hesap değil mi niye kendileri çıkıyor kiraya aşırı mantık hatası dolu
mrvehl günün sonunda yine o eve gelecek . Bu sefer siz hiç gidemeyeceksiniz. En iyisi şimdi gitmek
Aselparlaa katılıyorum ne yap ne et ikna et çık o evden
Size her geldiğinde ev onunmus gibi davranacak, laf açıldığında laf sokacak falan. Bence küçük de olsa kendinize ev almaya çalışın
mrvehl ay ayrıl kurtul be bacım bi daha mı Geliyon dünyaya onların ağız kokusunu mu çekecen . Bak ben 2 sene birlikte yaşadım sonra üst katta göçtüm şuan kendi alt katta ben üst katta sabah akşam farketmezsizin beraber oluyoruz bi gece yatarken rahatım kimse olmuyor . Özel hayat denen bişe yok bende ha aynı evde yaşamışım ha üst katta aynı durumdayım yani . En son tak dedi yeter ama artık hergün hergün birlikteyiz bizimde özel hayatımız var dedim insan gibi kaynanam kayınbabam hakaret etti 3 ay oldu muhatap olmuyorum kafam rahat . Durumumuz olsa yetişebilsek 5 dk durmayız ama mecbur
mrvehl yerinde olsam biz gidelim derdim sonuçta ayrılmak değil asıl mesele geldiğin yerden uzaklaşmak zaten bn kaçarak evlenmedim ama mecburen alt üst oturmak zorunda kaldım çünkü kendi evleri ev 5 +1 di ilk bir sene yuakrda kendileri ile kalmak zorunda kaldım eşimin abisi bir evlense burdan gitsem diye Allah’a yalvarıyorum bıktım çünkü attığın çöpe kadar bakıyorlar karisiyorlar hiç aile olamadım ya resmen canımdan bezdim ikinci bebeğim yeni oldu bunun da verdiği sıkıntı beni daha da çökertti
mrvehl telefonumun ekranı kırık kaynanadan ayrılma menüsü diye okudum başlığı 🤣🤣🤣 bencede baska bi ev daha iyi
mrvehl sen naneyi yersin o evde kalırsan ne olacak bn soyleyim sana kiraya gidecek bir kaç ay sonra olmuyor yapamıyorz yetişmiyor vs vs bir sürü bahene bulacak geri dönüp dolaşıp o eve gelecek sende orda kaldığınla kalacaksın yani sen yine ayrılamazsin akıllı olup eşini ikna edip ordan cikmalisin
sizene ayy aynı biz de ya 3 yıllık evliyim ilk yıl beraber kaldık zaten sonra kendi evime indim ama hiç fark yok zamansız geliyorlar nefret ediyorum uyuyor olsam bile o kapıya vura vura uyandırıyorlar her şekilde rahatsız oluyorum bnm 5 yaşında kaynım 13 yaşında görümcem var birde yukarıda tepinip duruyorlar gece yarısına kadar ne kadar uyarsak da dinlemediler onalr uyumadan bize uyku dayok
sizene bizim kocaların salakligi bn ondan da uzaklaştım zaten bu konularda her gelene her zaman bn hizmet edemem ki artık hiç bekleme bnden hizmet iki cocukla yemek bulursan şükret diyorum
mrvehl bence böyle bir durumu kabul etmeyin asla çünkü ileri zamanlarda gelince benim evim burası konusu olmaması için hazır eşiniz de ikna olmuşken bence çıkın onlar kalsın orada