Kizlar sonunda eşimi ikna ettim 6 ay içinse taşınacağız dedi baya da birikim yaptık arabayı falan satacak kaynanama açtık konuyu tekrar ne aceleniz var toplayın biraz daha bi sene daha oturun dedi bilmem ne inat ediyo kendince neyiniz eksik falan filan . Sonra başladi siz gittikten sonra ben napayim bu evi diye ağlamaya. Güleyim mi aglayim mi şaşırdım nasıl bi oyunculuk size anlatamam esim dedi yok olmuyo dayandık zaten dayanacagimiz kadar falan . Şimdi de eşime şunu dedi bize kiralik bulun siz surunmeyin siz geçin bizim evde oturun biz kiralik 1 2 milyon bisey bilir geçeriz. Siz burda oturun alırsınız yine eşya kendinize . Siz böyle yapar miydiniz ben 0 farklı bi ev istiyorum ama en azından eşyalar değişecek siz kabul eder miydiniz

Birikimin varsa hiç düşünme canım sen çık ayrı eve eğer durumun biraz iyiyse sıfırdan farklı bı hayatı hakeden sensin o dgl kalsın evinde otursun oturduğu yerde

sessiz149 Cook iyi değiliz ama biraz biriktirdim 600 kadar esim arabayı satacak ona göre tamamlayacağız brn onun pis evinde oturmak istemiyorum ama cam taktirdi sıfırdan kendince yeniledi ama enerjisini sevmiyorum buranın kaçarak evlendim geldim sanki onlar yokken bile var gibi hissedicem ne biliyim ama eşimi de zora sokmak istemiyorum . Önemli olan ayrılmak çünkü.

mrvehl hiç girme o işe bence gelecek kendi evi gibi davranacak kalacak canın sıkılacak en iyisi yeni ev yeni defter kendi kuralların

mrvehl Gerçekten evlerin enerjileri var kendi bütçene uygun güzel bir ev bulabilirsin çok fazla eşini zora koymadan o evde kaldığın sürece sürekli onlar kafanda olucak bnmde kaynanam aynısını dedi ilk evlendigimizde sıfır ev yaptiriliyordu yaşlılarımız var en üste rahat edemiyoruz siz burda kalın biz oraya geçelim fln derlerdi ama ben istemedim çünkü yıllardır oturduğu ev durdu durdu bana eski evini vermek istedi gidip kendine başka yerden bulabilirdi onun için ayrı ve kendinizi zora sokmadan güzel bı ev bulun ve sen çık eşinle

sessiz149 o zaman konuşayım dedigin gibi bj ağladı ki sanki uzağa gidiyoruz yok sizsiz naoahim ben burda da bilmem ne de nasıl ağlamak ama görsen. Neyiniz eksik de dön bulamazsınız çıkınca kirada surunursunuz falan deyip duruyo aklınca vazgeçirmeye calaiiyo

mrvehl inşaallah eşini kararindan dondurmez canım.benim eşim evin tek oğlu ve ben buna rağmen ayrı kalmak istedim çünkü bizim buralarda tek erkek olunca kaynanayla iç içe kalıyor ve düzgün bı evlilik olmuyor karı koca arsinda sürekli etrafta birileri var en azından sen çıksan dört dörtlük bı ev olmasa bile eşinle veya cocuklarinla rahat edersin ne kadar onlardan uzak o kadar iyi

sessiz149 evet o yüzden 5 senedir doğru düzgün evliligimiz olmadi her gün kavga gürültü boşanmaya kadar gittik anaci olduğundan dolayı ama 2 çocuk var yazık günah. Ve kaynanam inanılmaz duygu sömürüsü yapan biri hemen agliyo eşimi duygusal kararlar vermesi için zorluyor sanki ama gorud beni wsim artık 2 çocukla ne halde olduğumu sonunda anladı hatasını ama yine de kaynanam boş durmuyo ve siz kırlarda uğraşmayın biz çıkarız ben esim olmasa size sığınırım da adam siginamaz diyo hala bize gotunu atma.pesinde yani bu kadar ogulcu olamaz ya gerçekten bi git be kadın ahhah . Rahat rahat ne kocamla bisi yaşıyorum ne bisi ama soracak olursan ben size bisi yapmıyorum ki ne zararımız var gül gibi geçiriyoruz diyor neresi gul gibiyse artık . Nemrut suratlı shsh

mrvehl Gerçekten böyle insanlar düşmanın başına bile gelmesin yanlış anlama ama bu kadar oğluna merakliydisa niye oğlunu evlendirdi belliki daha buyutememis ne demek bizsiz hiç bişey yapamazsınız aslında bı rahat verseler çok şey yapılır bı yakandan dusseler emin ol aynı evde eşinle tek olunca ister istemez kuslukler uzun surmuyor illa bı bahaneyle konuşuluyor ve sorun kalmiyor ilişki açısından da rahat olunuyor umarım en yakın zamanda ayrılır kurtulursun bu zebani görünümlü kaynanadan ( kusura bakma canım eski yaşadığım olaylarim aklıma geliyor ve sinirleniyorum 🥺

mrvehl süreci uzatmak için muhtemelen bulunan kiralık evleri beğenmeyecek sürekli bahaneler bulup erteleyecektir bu durumu, en iyisi bütçene göre tut bir yer çık kendi düzenini kur yavaş yavaş herşey tamamlanır

sessiz149 o kadar haklısın ki bi dus yakadan be kadın bi de esim diyor ki zagen bi yatmaya gitcwz ağlamana gerek yok. Allahim yarabbim sanki bebekler . Sanki kendi o yoldan geçmemiş. Yanj ben erkek olsam bu kadar anaci olmazdım bu nedir diyorum ya cidden ama 2 çocuk var zar da olsa zor ds olsa geçinmek zorundayız yoksa afedersin sumugumu akitmiyacagim türden insanlar hepsi

mrvehl canım benim inan bana eğer sen onlardan uzaklasir yeni bi hayat kurarsan çocukların ve eşinle artık eşinde evine bağlı kalır sonuçta iki çocukla hergun hergun onlara gidemezsinki kendi evinde duzenini oturtuktan sonra eşin kendi evinin rahatlığına alışır belirli bir süre sonra eskisi gibi o kadar gidip gelemez eşinle severek evlenmissen kadınlığını kullan ve eşini hep kendi tarafında tutmaya çalış yoksa kaynanan buyutememis baksana iki çocuk babası ve halen anneci bu böyle nereye kadar devam eder ev ev üstünde olmazki

• Düzenlendi

mrvehl kaynanana inanma geçerken çoğu eski şeyi sana bırakır ve kendine yenisini alır birikiminiz var o birikiminizle kendisine yeni ev almak olmasın amacı? Kaynanan çok samimi gelmedi bence evinizi ayırın şahsen ben kalmazdım kaynanamla yıllarca ayrıca ev arıyorum diyerek süreci uzatacak baştan ağlamasından belli kanma sakın seni oyalayacak sadece

mrvehl bence kesinlikle kendin çık sonra kirada anlaşamayıp bişey olur tekrardan gelirler nasıl olsa bizim evimiz diye sakın o hatayı yapma siz çıkın tavrın net olsun

mrvehl kaynananizin evini yenilemeyin elinizdeki paradan olmayin . Onlar kirada 1 sene dudur 2 sene durur sonra yok yapamıyoruz kirada der çıkar gelir . Siz bilirsiniz ama eşinizde istiyorkende çıkmayı çıkın

Bende kayknvalidemle 2 sene yaşadım gerçekten wv üstüne ev olmuyor ayrıldım uzakta oturuyorum her istediği gibi gelip gidemiyor kötülüğü oldumu hayır ama biri çıkjpndiyemez benim burda çatalım var diye herşeyi eşim tek başına yaptı ikinci el eşyasında oturdum 2 sene zora koymadım çünki birikim yoktu eğer 6 ay sonra çıkıcaksanız ilk önce eşyaları alıp borcunu ödedikten sonra çıkın arabayı boşuna satmamış olırsunuz kagın validen de kendine köle arıyır bence eşini ikna et sıfırdan herşeyi yapın keşke zamanında elimde beni dinleseydi şimdi borcumuz olmazdı ki 600 bin varsa kiraya ve eşyalara dahi yeter 6 ay bekleme bize bile gerek yok

mrvehl 1 sene daha doldurmak istiyorum oğlunu bak valla. Kaçın kurtulun bence

mrvehl Ben etmezdim.
                    Sonuçta o evde yaşanmışlıklar var. Yeni bir düzen, yeni bir atmosfer çok daha iyi hissettirir.
                    Herşeyden arınıp içinize sinecek bir yuva kurun bence ⭐

mrvehl ne yaptınız canım konuştunuz mu neye karar verdiniz?