Kızlar bende mobil bankacılıktan kredi çektim yani öyle büyük meblağlar değil ödeyebilirim her neyse. Kredi değerlendirmede diyor. Kredi isteyeli de 2 3 saat olmuştur 😁 ne zaman onay alır kredi veya değerlendirmesi de olan kredi onay alır mi?
Kızlar kredi hakkında
busenihicalakadaretmez ben hiç anlamam bi kartım var limitini yükseltip düşürüm oda o an olur zaten üste çıksın bilen yazar belki 😂
basak23
Kartımda limitimi yükseltemiyorum bu arada şaka gibi limiti var 😃
busenihicalakadaretmez
Şubede onaydadır. Başvurduğunuz bankanın şubesinden personel görür sicilinize bakar ona göre Red veya onay verir. Ortalama 1 hafta içerisinde belli oluyor süre kısaladabilir.
busenihicalakadaretmez ay bende yükseltemiyorum ya en son düşürdüm işten ayrılış yaptım başlama tarihi girin falan diyor
belladonna teşekkür ederim
basak23
Ondandır o zaman banka ödeyemeyecek diye limiti yukseltmiyor.
busenihicalakadaretmez muhtemelen ama düzenli öderim hala
busenihicalakadaretmez hâlâ var mı bilmiyorum ama yeni Akbank müşterisi olanlara 50 bine kadar nakit avans veriyor bir araştırın isterseniz
hibiskusserbeti
Maaş kartım Akbank ama krediye iş bankasından başvurdum. Daha önce Akbanktan da kredi çektim çünkü
busenihicalakadaretmez akbank ve enparadan cekiyorum hemen onaylaniyo
blueebeey
Dün maaş bordrosu sgk dikimi istediler ama çok yoğundum vakit olmadı. İstediklerinde göre onay alır mi ki
busenihicalakadaretmez ben mobil bankacılıktan 10 dk içinde kredi çekiyorum ve hesabıma yatıyor 😂 belge vs de istemiyor, onay bekliyor diyorsa sicilinize bakılıp ona göre onay verilir min. 3 gün içinde onay yada red mesajı gelir diye düşünüyorum