Merhaba konuyu kısaca anlatmak istiyorum
Ben kaçarak evlendim dedem tarafından şiddet gördüğüm için zorla köye götürdükleri için 20 yaşında eşimle bir oyunda tanıştım yanıma gel dedi eve gittim ve evlendik benim ailem varlıklı bir aile babam arkamda durmadı açıkcası 2 sene kayınvalidemde yaşadım nikahım ayrı düğünüm ayrı oldu ve kimse bana bişey takmadı yani şuan ayrı eve çıktım kimse diyemez benim muyum var sende ven aldım diyemez herşeyi eşim aldı yengem beni çok kınadı 3 hafta önce kendi kızı kaçtı bir sebebi yokken hemen eşya alındı takıları alındı nerden baksanız 250 bin TL harcandı bende sesimi çıkarmadım şuan sadece babama şunu söyledim sen bundan sonra görüceksin sizce ne yapmalıyım aslında daha çok şeyler var ama çok uzun olduğu için yazamadım 😊 siz olsanız ne yapardınız

basak23 biz ortağız amcamlarla ayrı evler para bir bize ne alınıyorsa onlarada aynısı alınıyor mesala

yaren41 maalesef ki yapmazlarsa ne yaparsanız yapın yapmıyorlar. Siz öyle diyince babanız ne dedi. Yani bu durum gerçekten aşırı kırıcı ne olursa olsun evlatsın arkanda durulması gerekiyor . Ben olsam bu sefer de tavrı ben koyardım muhatap olmazdım bir süre

yaren41 kız kaçtıktan sonra hemen herşey yapılıyorsa hamiledir bence . Sen hiç üzülme eşinle muylu musun? Eğer evetse sen hayatına bak eşin sana değer veriyorsa seviyorsa sen hayatını yaşa ailen de allahından bulsun

Aselparlaa şuan zaten kimseyle konuşmuyorum konuşmamda bu konuda net kararım fakat yapılanlar ister istemez zoruma gidiyor