Arkadaşlar 25 yaşındayım 2 senedir evliyim ama hiç cinsel isteğim yok evlendiğimiz ilk zamanlar böyle değildim. Bazen hiç içimden gelmiyor sürekli eşimin tutkusu ile başlıyor ilişkimiz. Kendimi yetersiz hissediyorum eşimde bana 50 yaşındaki kadınlar gibisin aynı hiç tutkun yok ilk zamanlarını özlüyorum dedi 25 yaşında böyleysen 30 lu yaşlara geldiğinde aramızdaki her şey biter cinsellikte bu gidişle dedi. Ne yapmalıyım nasıl eski isteğimi arzumu tutkumu kazanbilirim neden böyle oluyor anlamıyorum yeni bebişimiz oldu ondan mı acaba diye düşünüyorum gün içindeki yorgunluktan vs bilmiyorum. Hamile kaldığım zamandan itibaren ara ara bi isteksizlik oluyor. Tutkumda heyecanımda arzumda kalmadı

ayybisiydicemm hormanlardan kaynaklı olabilir bebegin var yoruluyorsun enerjini ona yönlendirmişsin zamanla düzelecektir haftada ayda birde olsa uykundan yapacağın işten feragat et sürekli temas halinde ol her an birlikte olabilirmiş gibi eşini arzular gözlerle bak farklı pozisyonlar araştır deneyerek belki farklı haz alıcaksın ve bir daha yapmak istek uyandırır bilmiyorum ki geç saatte aklıma bişey gelmiyor 🤷‍♀️😅

ayybisiydicemm Ben bunu çoğu hemcinsimden duyuyorum. İstek azalma bebekten sonra artıyor sanırım. Ama ben biraz da insanın kendinde olan bir şey olduğunu düşünüyorum. Ten uyumuyla alakası olduğunu düşünüyorum diyelim daha doğrusu. Herşeyden önce insanın eşine karşı tutkusu ve arzusu çok yüksek olmalı, cinsellik sonrasında gelir zaten. İlişkiye biraz odaklı yaklaşın derim. Eşinizle olan ilişkinizden bahsediyorum. Kendimden düşününce böyle bir düşünce oluyor bende çünkü. Mesela eşim eve gelsin diye heyecanla bekleyen birisiyim 5 sene olacak evleneli. Ama yaşım da küçük benim kan hızımın yüksek zamanları ondan da olabilir bilemiyorum.😂 Sizin durumunuz da zamanla geçecek bir şey gibi geldi bana.

Bende sizin gibiyim zamanla düzelmiyor daha da soğuyor insan hiç ama hiç arzum yok on sene yapmasam eksikliğini hissetmem