firdevskartal Sutlucikolati ah bi bilsem. Dahası kaynana elti ile benim Şerfsiz kocam yalnız kalsın diye yardımcı oluyodu hey yavrum hey 🤣
firdevskartal Sutlucikolati ben birşeyler sezinliyordum zaten. Bunlar yalnız kalmak için çabalıyor, kaynana bunlara yardım ediyor. En son odaya çağırma olayında ağızlarına sıçtım dövdüm ikisini de o yüzden psikolojim iyi rahatladım yani. Yoksa kapanırdım kendime
firdevskartal rozaa tv odasında oturuyoz tv izliyoruz. Ben kocam kaynana elti benim oğlan emmek istediğinde başka odaya geçiyorum emdirmeye hoop kaynana arkamdan mutfağa gidiyor mutfakta hiç bir iş olmamasına rağmen.
rozaa firdevskartal ne tuhaf bir aile ayrıca kocan orda ne duruyor seninle gelsin aile ne kadar sıkıntı olsa da bütün suç kocanda sana sadakat borcunolan tek kişi kocan
firdevskartal rozaa o yüzden onunda ağzına hem orda hem ayrı sıçtım zaten. Şuan kapımda köle ama bitti o iş
incinmissindedi firdevskartal ay arayıp da mı çağırdı eşini yoksa msj vs mi attı. Bunlar sen uyurken de baya buluşmuş olabilirler, hatta çocuğu fln varsa eski eşinden bile olabilir cnm
abasiyanik rozaa çok çok yakın biri var Babam annemi o şahısla aladattı gözümüzün içine baka baka söylenecek çok şey var ama neyse
firdevskartal incinmissindedi hatta çocuğu fln varsa eski eşinden bile olabilir cnm Ben de şüpheleniyorum ama o kadarını Allâh bilir. Ben de öbür dünyada görürüm. Valla telefon ikisinin elinde de oluyor sonra ikisi aynı anda telefonu bırakıyor. O gün odaya da koltuk çekme bahanesi ile yanımda çağırdı seslendi yani.
incinmissindedi firdevskartal gece 11 de ne koltuk çekmesi bu. Allah böyle insanlardan uzak eylesin ben kayınlarımı abim gibi görürüm. Sen odaya gidince napıyorlardı, ne diyorlardı
firdevskartal incinmissindedi koltuk moltuk hak getire hiç haz etmiceğim bi yakınlıkta kıkırdaşıyolardı. Ondan sonra gözüm görmedi zaten bi ona bi ona
incinmissindedi firdevskartal ay en nefret ettiğim evli bi adam başka bir kadınla yakınlık kuramaz saçmalık
firdevskartal incinmissindedi ben hiç bir zaman kaynımla yalnız başına bile kalmadım. Oğlumu mu sevmek istiyor veriyordum kaynanaya oğlanı o götürüyodu ben de mutfakta işleniyordum