rozaa bi tanidigimi anlatayim bendede yok cünkü cok sükür allah göstermesinde kimseye 🙏🏻
Bizim bi tanidik abla ismi zeynep olsun..
Zeynep abla tüp bebekle hamile kalmis ve ücüzleri olmustu 2 erkek 1 kiz sonrasinda kendiliginden hamile kalip tekrar 1 kizi oldu..
Bunun kocasida böyle oturup konusunca hep dinden imandan konusuruz bize geldiklerinde elini bile vermez selamlasmak icin o derece..
Neyse zeynep ablada kilosu yüzünden bazi saglik problemleri ortaya cikti ve doktoruyla birlikte oturup konusmuslar artik bi sekilde en son care mide ameliyatina karar verdiler.
Kadin hastaneye yatis yapti falan o sirada cocuklar hep zeynep ablanin kiz kardesinde onunda adi elif olsun hadi elif ablanin yanina yerlesti cünkü babalari calisiyor diye zeynep ablanin kocasi isten cikip hep elif ablanin yanina gidiyor cocuklarda orda ya..
Gel git derken bu adamla bu elif ablanin yakinlasmasi oluyor. Zeynep abla ameliyat olurken bile bunlar berabermis hic kimse hastaneye gitmemis o sürecte cocuklari bile doldurmuslar senin annen sizi birakti gitti falan diye. Zeynep abla ameliyat oluyor cikiyor ama hala hastanede kalmasi lazim bi müddet. Diger tarafta elif abla ve enistesi olacak o adam cocuklarinin dogum gününü kutlamak icin plan yapiyor bi kac kendi kafalarinda arkadas davet edip party veriyorlar ve o partyde birbirlerini sevdiklerini ilan ediyorlar. Zeynep abla olan bitenden habersiz. Hastaneden cikiyor bi bakiyor bütün düzen degismis cocuklari hic gelmiyor ona sonradan bide olanlari ögreniyor dünyasi basina yikiliyor resmen bide kendisi büyütüp baktigi öz kiz kardesi yapiyor bunu. Yüzlesmek icin kardesinin yanina gidiyor bide ahlaksiz elif abla diyorki kadinligini yapamiyorsan kocani elinde tutamiyorsan sende görmedigini bende görüp bana asik olduysa benim sucum ne bütün suc sende diye o.spu üste cikmaya calisiyor.
Zeynep abla en son adamin donuna kadar herseyi aldi cocuklarida aldi baya yüksek miktarda nafakaya bagladi bosandi.
Diger ikiside yüzsüzler evlendi bide davullu zurnali dügün yaptilar kimse gitmedi dügünlerine onca insanin yüzüne hala nasil bakabiliyorlar bilmiyorum🤷🏻♀️