Sizlere birşey sorcam hanımlar benim doğumdan sonra isteğim kaçtı ama kaçma nedeni vajinal genişleme 8 ay oldu hiç küçülme vs yok ilk doğumumdu yani bu durum beni aşırı uzaklaştırdı sizlerde başına gelen var mı genisleme sebibiyle hiç bir şey hissetmemek anlamsız geliyor😭
Normal doğum
kelebek01 benimde ikinci doğumum ve öyle hissediyorum ama eşim genişleme yok sen niye öyle hissediyorsun diyor ama ilişki den zevk alıyorum sadece geniş yani gözle görünür bariz belli benim vajinam da
annekadin aynen bende de öyle bariz eşim göre birşey yok varsa bile söylemez o bana ama zerre zevk alamiyorum ya iri bebek doğurdum die mi acaba dikisim çoktu
kelebek01 evet benim de bebegim 4150 gram idi dikişim cok fazlaydı sizin bebiş nekadar kg Dı acaba
kelebek01 keşke doğum sırasında ekstra dikiş attırsaydiniz ben öyle söyledim iç dikişim fazla atıldı keğel egzersizle de destekledim
annekadin benimde 4480 di aynen aşırı bir dikiş sayım vardı 60 günde anca ayağı kalktım zor bir dogumdu malesef doktorum 1 buçuk saate dikti anca bende sandım.ki çok güzel dikiyor bence yapamadı diye düşünüyorum ya da iri bebek den mi bilmiyorum
hopyloliy yaaa hiç aklıma gelmedi ilk doğum olunca bilemedim sezeeyan olmak için gittim normal olarak çıktık dikiş vs aklıma.gelmedi😭
kelebek01 maşallah sizin bebeğiniz daha da iriymiş baya zor olsa gerek ilk doğumumda özel bir hastanede yaptım ve gerçekten afedersiniz ama genc kız gibi dikmişti doktorum iz dahi yoktu cok memnundum hatta extra bir dikiş daha attım biraz daha dar oldu ilişki acısından iyi olur demişti ancak ikinci doğumum bir devlet hastanesinde ebelerin ellerinde olunca berbat dikmişler doktorda pek bakmadı ilgilenmedi iğrenç birşekilde dikip atmışlar resmen yanarım da okadar acı cekmeme yanarım bari iyi olaydı
kelebek01 üzülecek bir konu değil canım doğum yaptığın doktora git sorunu söyle estetik dikiş istiyorum de yapıyorlar
Arkadaşım dikişi açılmıştı biraz iyileşince estetik dikiş yaptılar