Napıyorsunuz nasılsınız, hayat nasıl gidiyor, ben 10.haftama az kaldı Bi iyi gidiyor Bi kötü gidiyor hamilelik, çok şükür gene idare ediyorum, ay sonu memlekete gidecem şimdiden heyecanlanıyorum günler geçmek bilmiyor sanki, siz gidecek misiniz memlekete 🥰
Selamm peride halkı
- Düzenlendi
Biyiklim napim canım ölmedim sürünüyorum bi şekilde yaşamaya çalışıyorum benim gitme işi yalan oldu maalesef gidemiyorum😏 sen napıyosun nasılsın görünmüyosun bayadır
Biyiklim Aman aman allah korusun şükür gitmiyoruz boşa masraf ne işten gezebiliyoruz ne tadını çıkarabiliyoruz. Eşimle anlaştık gitmicez en azından burda gezebiliriz tadını çıkarırız. Şimdilerde kızımı uyutmaya çalışıyorum yanımdan kaçtı bekliyorum gelmedi bir baktım odasına kaçmış resim çiziyor🤣 dokunmadım kendi başına oyun kurabilsin diye kendimi göstermeden kaçtım ne zaman gelecek diye bakınıyorum.
lgrth Amin canım teşekkür ederim ☺️, kırkın çıkmıyor mu bayrama kadar o zmn gitseydin, ben iyiyim çok şükür ilk aylar zor geçiyor biliyorsun kusmalarim beni mahvediyor halsiz bitkinim giriyordum ama yazmaya takatim yoktu 😄çarşamba günü kontrolüm var 1 aydan fazla oldu gitmeyeli doktora memlekete gitmeden görüneyim dedim 🙂
Bahtsizbedevi_ öyle deme kız yaşamanın tadına bak, neden gitmiyorsun eşin mi izin vermiyor gitmene, ben hamilelik zor geçiyor biraz o yüzden giremiyordum pek
Biyiklim bayrama değil canım benimki kaynanamlar burda dönerken götürmek için 🙂40 falan pek umursamam ben ama kafam gelgitli evimde son bir ay tadını çıkarsam mı gidip annemin evinde dinlensem mi kararsızım işte 🙂
Dinlen tatlım boşver kızın sana iş çıkarmıyorsa dinlenmeye bak 🙂 haber bize de kontrolden sonra
Biyiklim Yılda birde bana yinede gereksiz geliyor hani gezebilsem o tatilin anlamı olsa neyse de hep ev hep ev olmuyor verdiğimiz paraya değmiyor. Yoksa çok severim memleketimi çokta gitmek isterim de kaynanamlara sıkışıp kalıyoruz. Eşime köy işlerini yıkıyorlar açıkça demeselerde laf arasında söylüyorlar vicdan yaptırıyorlar eşimde mecbur yapıyor. Sürekli insan geliyor hizmet eden benim amann bırak daraldım anlatırken hayır değer bilinse içim yanmaz da ne benim ne eşimin yaptığı değer biliniyor hak etmiyorlar.
- Düzenlendi
Biyiklim ayaktaysam bunu sebebi çocuklarım yoksa çoktan yaşamıma son verirdim neyse evet eşim önce tamam dedi sonra tabi kv görümce dolduruşa getirdiği için vazgeçti göndermekten tartıştık falan hatta ben ilaç içmiştim canıma kıymak için post açmıştım buraya görmedin sanırım
Bahtsizbedevi_ aa neden böyle bir şey yaptın değer mi hiç boş insalar yüzünden canına kıymaya, ailene söylesen eşini arayıp konuşsalar göndermez mi gene, Allah o kaynananı ve görümceni bildiği gibi yapsın pislik insanlar ya
Biyiklim canım zaten annem arayıp ikna etmişti göndermesine anneme tamam dedi hatta bileti falan annem kesecekti annemin haberi yoktu ben arayıp bilet kesme vazgeçtim gelmekten dedim sordu ama anlatmadım olanları aklı kalmasın diye hâlâ da bilmiyo
Bahtsizbedevi_ anladım canım söyleme üzülmesin annen, eşin de inşallah insafa gelir de birden yaptığının yanlış olduğunun farkına varır
Biyiklim farkına vardı ama keşke böyle yapmadan önce varsaydı farkına çok pişman oldu ilaç içtiğimi öğrenince ondan sonra işte yok gitmeni istemiyorum yok deprem oluyo orası deprem bölgesi oldu olacak hadi gönderdim sizi siz oradayken deprem olsa nasıl ulaşacak size napacaksınız demeye dakika başıda arıyodu zaten
Bahtsizbedevi_ bahaneler bahaneler, neyse canım boşver bu yıl olmasa seneye beraber gidersiniz öyle demiş zaten
- Düzenlendi
Biyiklim canım onu beni gitmemeye ikna etmek için söyledi gitmez o hayatta ailesinin g*tünden ayrılıp gitmez biyere beni göndermek için bile onların onayını aldı yani ben öyle tahmin ediyorum çünkü annemle konuşurken annem eşimi aramadan önce beni arayıp sonra eşimi aradı konferans yaptık ama ben sesimi çıkarmadım tabi ben sadece ne direk diye dinledim annemle konuştuktan sonra ben seni ararım birazdan söylerim dedi ondan kardeşini arayıp onay almak için anneme öyle dedi ondan tahmin ettim bi kaç dakika sonra tekrar annemi arayıp tamam demiş annem arayıp söylemişti yani önce tamam deyip sonradan vazgeçirttiler şeytanlık yapıyolar işte ama okadar çok ah ettimki onlara hemde çok büyük ahlar er yada geç ahım yerde kalmaz