Biyiklim aynen öyle ama yol güzergahı da öyle onların memleket önce geliyor sonra bizimki 😂 bende öyle diyorum da bakalım gidicem yüksek ihtimal azıcık dinlenmeye anamın evinin rahatlığını da özledim bir de mahalle oğlum iyi vakit geçiriyor😂

Biyiklim Daha beterde ben yumuştarak anlattım sen düşün gerisini, valla başka bir eve tıkanmaktansa evde kalırım gözüyle bakıyorum bende bana yine dört duvar neden gideyim ki mantığı dolaşıyor aklımda 🤣🤣

lgrth vala zaten çocuklar için iyi oluyor 😄keyfine bak ikincisi büyürse zor olur gitmek 😂

Biyiklim yemeği koydum ocağa pisiyor bi sigara molasi verdim ayni devam hersey iste 🤣 sen nerelerdesin aski mi aldin yoksa 🤣🤣

Sutlucikolati ben yemek yapmadım dün görümceme gitmiştim o koydu sağolsun 🤣 zaten doğru düzgün yemek yapmıyorum bulantılardan dolayı, yok aski almadım zor süreçten geçiyorum hamilelik biraz zorluyor beni 😂

Biyiklim aynen yoksa kocamın dibinden ayrılmam 🤣 gerçi arada mola verip resetlenmekte iyi oluyor 😂

lgrth vala bende dönüşte kocamla gelmeyi düşünmüyorum ama sonra diyorum bana doğum için lazım 🤣🤣bende kararsız kaldım kalım mi eşimle döneyim mi 😂, çok iyi olur tabi bize de

Biyiklim doğuma kadar mı kalmayı düşünüyorsun çok uzun kız ben hamileyken iki defa gidip geldim üçüncü de doğuma gidecektim de doktorumu bırakıp gidemedim iyi ki de gitmemişim 😂 kocanla dönmesende bir süre sonra dön bu sefer uçak biletini önden ayarla öyle dönüş yap 😂

Biyiklim , çok iyi olur tabi bize de

Resetlenip daha aşkla şevkle dönmek için iyi oluyor tabi biz tam monotonlaşınca gidip geliyorum daha da bağlanıyoruz 😂

lgrth yok kız ben ilişki için diyorum kocam bana lazım diye 🤣 😂 doğumu kolaylaştırır ilişki ya o yüzden 😁kapsamda doğuma kadar kalmam zaten 2 ay kalır gelirim evime ama büyük ihtimalle kalmam çünkü insanın evi gibisi yok 😂

lgrth ay vala öyle araya zaman girince çok güzel oluyor aramızdaki bağ 😂

lgrth bakcam artık duruma göre 😄

Sutlucikolati aşkım ben kocamı övmüyorum ama iyi yanlarıda olduğu için sadece iyi yanlarını söylüyorum annem şehir dışında olduğu için eşime söyledim