karamelek21 rouge_ kostur kostur yukardaki met ettiginizi almaya gittim palmolivenin ama kizlar mlsf onu bulamadim farkli olan bir kac kokusunu aldim denicem
karamelek21 rouge_ bunlari aldim denicem belki bundan sonra benimde vazgecilmezim arasina girer daha once hic denemdim palmolive
rouge_ karamelek21 büsra oneriyordu cok ben palmolive de bir fark gormuyorum sadece dus alması zevkli zaten öyle ürünler arıyorum suan .bazende hem pratik olsun hem güzel koksun hem nemli olsun diye dus jelleri köpükleri yagları vs kullanıyorum ama palmolive bunlar içine girmiyor onu sabahları modum düşükse filan yada bakım günleri kullanırım. bugün mesela nivea dus yagı kullandım isana dus yagını seviyorum cünkü vaktim yoktu dedigim gibi palmolive oyle pek bir özelligi olan dus jeli degil kokusu da kalıcı degil ben bebek yagını oneren kişiyim😂
rouge_ karamelek21 love olan nasıl kokuyor gül mü kokuyor ama hacı gülü gibi kokmasın bir deneyip bana yazar mısın alıcam üstte benim attığımı birde bunu almak istiyorum bunlar yeni cıkmıs
rouge_ kimsebilmez o marka cidden güzel ama onlara benzer cok ürün var o yüzden uzun zamandır almıyorum
karamelek21 rouge_ bebek yagi hangisi onerdigin bn zwitsal kullaniyom hem ogluma hem kendime 😂😂 mis gibi kokuyor
Bsrkaya rouge_ Palmolive duş jeli dediğin gibi keyf bir duş jeli değil. Extradan kendini nemlendiremeyenlere o anlık üşenenler için kurtarıcı bir duş jeli çünkü nemlendirici özelliği var, benim önermem bu yüzden banyodan sonra acil cikacaksin kendini nemlendiremiyorsun Palmolive duş jeli ile yıkandığın zaman zaten yumusacık bir tenin oluyor özelliği nemlendirici, birde palmolivenin kokusu var tabiki olmaz mı böğürtlenli olan mesela baya yoğun güzel kokuyor sadece belki kalıcı değil diye düşünüyorsundur ya da belirli bir zaman sonrası burun kokuya alışma da oluyor amaa koku olarak 1 gün üzerinde kalıyor tabi. Bebek yağı bennde kullanıyorum mesela onun da kokusu var koku olanları nadir oluyor genelde kokusuz oluyor ben kokulu olanları alıyorum. Bebek yağını ne için kullanıyorum kollarıma boynuma bacaklarıma her yerime sürüyorum aslında bı nevi ışıl ışıl dursun tene parlaklık geliyor canlılık geliyor çünkü bir nevi de nemleniyor vücudum nemlensin diye kullanıyorum. 💁🏻♀️
karamelek21 rouge_ ekran resmi aldim cnm, cildim kuru deyil ama,lazer sonrasi bi ekstra yumuş yumuşacık olmak isterim, ☺️
Ask_hosmus TombulHatun hangi bebe yağıymış o bana de hele çünkü artık eski bakımlı ben olmaya karar verdim😂 çok saldım kendimi yetti artık diyip kendime geldim 😂😂 şuan yüzümde makyaj ve tırnaklarımda kurumayı bilmeyen ojelerimle yazıyorum😂😂
Ask_hosmus rouge_ ben hep lavantalı kullanıyorum duş Jelini yada öyle denk gelip alıyorum bu attığını denicem sıkıldım lavantadan😂 of sen varya harikasın insanı kendine getiriyosun 🤩💞💞
rouge_ Ask_hosmus lavantayı eskiden bende severdim artık nefret ediyorum🥲tesekkür ederim canım kalk kalk sende kendine gel 😍
Ask_hosmus TombulHatun sürüyorum artık yine önceden surerdim sonra rahatsız etmeye başladı yağlı yağlı hissi tekrar kullanmaya başladım aloveralı aldım bu sefer 😂
rouge_ karamelek21 hipp bebek yagı kullanıyorum canım yıllardır cok seviyorum pamuk gibi kadife gibi yapıyor böyle vıcık vıcık bir yag degil bence sanki pudralı gibi kokusu da o kadar yumusak hafif ki cok seviyorum kıyafetlerime siniyor pijamalarıma falan
Ask_hosmus rouge_ çok şükür geldim kendime baya kötüydüm bakımlarımı eskisi gibi daha düzenli yapıyorum 🤧😅🤩😂😂😘
karamelek21 rouge_ hipp almanya markasi yanlis deyilsem, bizim burda cok nadir bulunuyor kuzum, bnde hep zwitsal veya mustella kullandim ogluma ordan kesfettim, kendimede kullanmaya basladim😂 bebek gibi kokmak buna denir,
aynoluyonoluyo rouge_ köpük şeklinde vucut losyonları varmış berlini alt üst ettim bulamadım böyle bir bilgin varsa paylasabilir misin sevgili @rouge_ 🙏
rouge_ pid biz almanyada yasıyoruz rossmann da var tr de de rossmann gratis gibi yerlerde var diye biliyorum