pid rouge_ off evet bi duş jeli almıştım azıcık sürünce nefesim kesiliyordu kokusundan kokusuna bakarak alıyorum
anonim9 rouge_ ay bişe sorabilir miyim deodorant demisken 😅 rexona shower fresh olanı kullandın mi hiç. Denildiği gibi hafif bı koku muu. Sexy yazani kullaniyodum ama onunda kokusunu merak ediyorummm. Böyle hafif hafif seviyorum şekerli vs sevmiyorum deodorantta
rouge_ anonim9 roll on olan mı spray olanı mı diyorsun? ter onlemesi için mi yoksa oyle ter sorunum güzel koksun ferahlatsın arada diye mi ?simdi ona gore yorumlicam😂
vahsikelebekk rouge_ palmolive mavi tanecikli olan ve sarı çiçek serisi diyorum mü kem mel bir koku bırakıyor hem tende hem duşta😍 üstüne duş yağı sürmeyeceksen eğer duş sonrası süreceğin nemlendirici kremin kokusu da önemli aşkım bence dengeli bir koku belirlemelisin uyumlu ve üst notaları seni tatmin edecek. Arkonun hindistan cevizlisini kullanıyorum ama beğenmiyorum dokusuyla kokusunu bu aralar burnuma güzel kokmamaya başladı başka bir krem bakacağım. Bir de full kremlenip mutlaka parfümlenirim yetmiyor gibi geliyor bana bu kadar koku😂
rouge_ vahsikelebekk benim de koku rutinim var zaten ben dus jellerine koku bıraksın diye bakmıyorum acıkcası cünkü hic bir dus jeli (rituals haric) koku bırakmıyor sadece temizliyor ve dus sırasında keyif veriyor o kadar beklentim de bu güzel koksun keyif versin asırı kurutmasın yeter .sarı olanı yarın alıcam pembeyi de alıcam mavisini kullanmıstım bir kac kere hemde güzeldi keyifliydi hemde peeling yapıyor😍tek sorunu her gün kullanamamak tanecikli olduğu için
anonim9 rouge_ sprey olandan bahsediyorum 😅 yani aslında teri de onlesin isterim ama genel olarak ferahlatsin diye 😅 dışarı cikarken sikayim ferah kokayim ama kolumun altı da kokmasin 😅😅😅 bide böyle duştan sonra hem ferah olsun hemde o koku buyulesin çektikçe içine cekesi gelsin insanın 😅😅 çok şey istiyorum 😂😂😂
vahsikelebekk rouge_ evet her gün kullanmaya uygun değil tanecikli olan ama Luminus Oils Makedemya Çiçekli olanını dene mutlaka diğerleri o kadar güzel değil
karamelek21 rouge_ hipp almanya markasi yanlis deyilsem, bizim burda cok nadir bulunuyor kuzum, bnde hep zwitsal veya mustella kullandim ogluma ordan kesfettim, kendimede kullanmaya basladim😂 bebek gibi kokmak buna denir,
busenihicalakadaretmez rouge_ Kuzum ben bahar kadınıyım aslında 😊 bende de sabahları zor kalkma oluyor dedim ki belki bana enerji verir. Hemde senin anlatımınla daha da bir meraklandim 🤩 Bu arada iyiyim diyeyim 🌺
rouge_ busenihicalakadaretmez beni motive eden sey kahve güzel kokular günes birde güzel uyanmak ve o yüzden güzel uyanmak için gece bakımlarımı yaparım yapmadan uyumam birde sabahları genelde dusa girerim daha zinde oluyorum öyle koku dus jelleri kremler de destek oluyor tabi 😍
busenihicalakadaretmez rouge_ Yazinda öyle oluyor mu peki, bizim burası sıcak ve kurak banyodan çıkar çıkmaz sanki yıkanmamış gibi hissediyorum.
rouge_ busenihicalakadaretmez yazın da kısın da hep böyle yapıyorum hele yazın daha motive oluyorum kısları yataktan cıkmak hazırlanmak falan daha zor geliyor bana sacını yapsan rüzgardan bozulucak falan yazları yine dus almak keyifli bakım yapmak keyifli parfüm kullanmak ısıltılı kremler kullanmak güzel modum düşükse ama yinede güzel gorunmek istersem tek parca uzun bir elbise giyer cıkarım yine güzel zahmetsiz kışları gibi degil kat kat giyin gri hava falan