karamelek21 anonim9 ya bn size vie vicud spreyi onereyim fiyati çok uygun gratiste almisti ablam bana hediye getirmişti, ustume sikip disariya giderim gittigim her yerde iltifat aldim yeni dustan cikmis gibi ferah tatli bir koku resimlere bakip eklicem,
karamelek21 Bu kesinlikle cok uygun ve başarılı bir koku, tr gidince ilk isim stok yapacam😂 3 cesidi var diyer 2 kokusunuda merak ettim,
busenihicalakadaretmez rouge_ Ben var ya çilek vanilya kokularını seviyorum kurabiye gibi kokmayi da çok severim bana ne onerirsin. Kokusu üstümde uzun süre kalsın. Ama bunlar şart değil yazın enerjisi üstümde olsun öyle canlı canlı koksun 🥰
rouge_ busenihicalakadaretmez bunlar tam tatlı kokular sen öyle seviyorsun victorias secret kokularını seversin kesin hem vücut spreylerine hem parfümlerne bakabilirsin ve kalıcılar cogu
hellocnm rouge_ canım şimdi anladığım kadarıyla sen baya bilgili birisin vücut kokusu konusunda posttaki bütün yorumları okuyamadım o yüzden rica etsem bana önce bi duş jeli ama bi tane en güzel olanını önerir misin bide ağır olmayan ama kalıcı ve dikkat çekici bir parfüm önerisi yapar mısın 🥰🙏
rouge_ hellocnm rituals dus köpüklerinin kokusu kalıcı yani bir jele gore ve setini alırsan daha da kalıcı oluyor
busenihicalakadaretmez rouge_ pozu baştan sona inceledim tatlı kokulara sahip duş jeli göremedim hiç marketlerde. Şu an hiç bulamıyorum bir öneri ver bana sipariş edeyim 😌
Ask_hosmus rouge_ çok şükür geldim kendime baya kötüydüm bakımlarımı eskisi gibi daha düzenli yapıyorum 🤧😅🤩😂😂😘
Ask_hosmus TombulHatun sürüyorum artık yine önceden surerdim sonra rahatsız etmeye başladı yağlı yağlı hissi tekrar kullanmaya başladım aloveralı aldım bu sefer 😂
rouge_ Ask_hosmus her yag güzel olmuyor o yüzden ben hipp kullanıyorum sadece sen almanyaya gelicektin burda mısın
rouge_ busenihicalakadaretmez kısın belkide yazın ne yapıcaksın tatlı kokuyu ya zaten havalar sıcak insan temiz dus kokmak istiyor 😂ben hic tatlı koku almam nerdeyse ama isananın bir sürü bir sürü tatlı kokulu dus jeli var hatta neredeyse her markanın var hatta sana bir kac tane atayım
kurabiyevarsimitvar rouge_ ay ben de ne zamandır duş jeli arıyorum isabet oldu post teşekkür ediyorummnm durunun ananaslı karpuzlu duş jelini kullanıyorum bayadır ama daha farklı bir şey arıyorum
rouge_ kurabiyevarsimitvar durunun reklamını görüyordum hep kullanmak istiyordum ama tr hep geldigimde unutuyordum 😂bir sürü dus jeli oldu hepsi cok güzeller oneririm🥰