rouge_ Suzikos parfüm mü krem mi dus jeli mi parfüm diyorsan dior jadore tam beyaz buket düsün o kokuyor
rouge_ busenihicalakadaretmez yazın da kısın da hep böyle yapıyorum hele yazın daha motive oluyorum kısları yataktan cıkmak hazırlanmak falan daha zor geliyor bana sacını yapsan rüzgardan bozulucak falan yazları yine dus almak keyifli bakım yapmak keyifli parfüm kullanmak ısıltılı kremler kullanmak güzel modum düşükse ama yinede güzel gorunmek istersem tek parca uzun bir elbise giyer cıkarım yine güzel zahmetsiz kışları gibi degil kat kat giyin gri hava falan
busenihicalakadaretmez rouge_ Ben var ya çilek vanilya kokularını seviyorum kurabiye gibi kokmayi da çok severim bana ne onerirsin. Kokusu üstümde uzun süre kalsın. Ama bunlar şart değil yazın enerjisi üstümde olsun öyle canlı canlı koksun 🥰
anonim9 rouge_ sprey olandan bahsediyorum 😅 yani aslında teri de onlesin isterim ama genel olarak ferahlatsin diye 😅 dışarı cikarken sikayim ferah kokayim ama kolumun altı da kokmasin 😅😅😅 bide böyle duştan sonra hem ferah olsun hemde o koku buyulesin çektikçe içine cekesi gelsin insanın 😅😅 çok şey istiyorum 😂😂😂
rouge_ anonim9 bunları rexona yapmıyor malesef😂 ama kokusu ferah 3-4 saat idare eder sonra yenilemen lazım genel olarak sprey Deodorantlardan büyük performans beklememeliyiz öyle istiyorsak roll on tercih etmeliyiz
anonim9 rouge_ anladiiimmm. Ya benim için önemli olan kokusu. Aferdersin alırım bok gibi koku çıkar diye cesaret edemiyodum 😂😂😂😂
karamelek21 anonim9 ya bn size vie vicud spreyi onereyim fiyati çok uygun gratiste almisti ablam bana hediye getirmişti, ustume sikip disariya giderim gittigim her yerde iltifat aldim yeni dustan cikmis gibi ferah tatli bir koku resimlere bakip eklicem,
karamelek21 Bu kesinlikle cok uygun ve başarılı bir koku, tr gidince ilk isim stok yapacam😂 3 cesidi var diyer 2 kokusunuda merak ettim,
rouge_ busenihicalakadaretmez bunlar tam tatlı kokular sen öyle seviyorsun victorias secret kokularını seversin kesin hem vücut spreylerine hem parfümlerne bakabilirsin ve kalıcılar cogu
hellocnm rouge_ canım şimdi anladığım kadarıyla sen baya bilgili birisin vücut kokusu konusunda posttaki bütün yorumları okuyamadım o yüzden rica etsem bana önce bi duş jeli ama bi tane en güzel olanını önerir misin bide ağır olmayan ama kalıcı ve dikkat çekici bir parfüm önerisi yapar mısın 🥰🙏
rouge_ hellocnm rituals dus köpüklerinin kokusu kalıcı yani bir jele gore ve setini alırsan daha da kalıcı oluyor