Ask_hosmus TombulHatun hangi bebe yağıymış o bana de hele çünkü artık eski bakımlı ben olmaya karar verdim😂 çok saldım kendimi yetti artık diyip kendime geldim 😂😂 şuan yüzümde makyaj ve tırnaklarımda kurumayı bilmeyen ojelerimle yazıyorum😂😂
Ask_hosmus rouge_ ben hep lavantalı kullanıyorum duş Jelini yada öyle denk gelip alıyorum bu attığını denicem sıkıldım lavantadan😂 of sen varya harikasın insanı kendine getiriyosun 🤩💞💞
rouge_ Ask_hosmus lavantayı eskiden bende severdim artık nefret ediyorum🥲tesekkür ederim canım kalk kalk sende kendine gel 😍
Ask_hosmus TombulHatun sürüyorum artık yine önceden surerdim sonra rahatsız etmeye başladı yağlı yağlı hissi tekrar kullanmaya başladım aloveralı aldım bu sefer 😂
karamelek21 rouge_ ekran resmi aldim cnm, cildim kuru deyil ama,lazer sonrasi bi ekstra yumuş yumuşacık olmak isterim, ☺️
karamelek21 rouge_ bebek yagi hangisi onerdigin bn zwitsal kullaniyom hem ogluma hem kendime 😂😂 mis gibi kokuyor
rouge_ karamelek21 hipp bebek yagı kullanıyorum canım yıllardır cok seviyorum pamuk gibi kadife gibi yapıyor böyle vıcık vıcık bir yag degil bence sanki pudralı gibi kokusu da o kadar yumusak hafif ki cok seviyorum kıyafetlerime siniyor pijamalarıma falan
Ask_hosmus rouge_ çok şükür geldim kendime baya kötüydüm bakımlarımı eskisi gibi daha düzenli yapıyorum 🤧😅🤩😂😂😘
karamelek21 rouge_ hipp almanya markasi yanlis deyilsem, bizim burda cok nadir bulunuyor kuzum, bnde hep zwitsal veya mustella kullandim ogluma ordan kesfettim, kendimede kullanmaya basladim😂 bebek gibi kokmak buna denir,
aynoluyonoluyo rouge_ köpük şeklinde vucut losyonları varmış berlini alt üst ettim bulamadım böyle bir bilgin varsa paylasabilir misin sevgili @rouge_ 🙏
rouge_ pid biz almanyada yasıyoruz rossmann da var tr de de rossmann gratis gibi yerlerde var diye biliyorum
rouge_ pid hepsi coktandır var sadece 2 pembe olan birde sarı yeni gelmiş bizde yeni denicez internetten almadım gül kokuları cok zor oluyor hele suyla temas edince o gül kokusu işkence olabiliyor o yüzden denemek lazım ama digerlerini oneririm
rouge_ pid bunada bakabilirsin bebek yagı bu dustan cıkmadan önce sürüp bir kez daha su ile durulanıp cıkıyorum ve bebek gibi yapıyor bir sürü bebek yagı denedim en iyisi bu cünkü cıvık bir tabaka bırakıyor digerleri bu öyle degil Kac yıldır kullanıyorum kac şişe bitirdim ben sayamadım
pid rouge_ ben hiç görmedim 😂 belki sürekli alındığı için bitiyordur evet bende interneten almıyorum en son bu tane almıştım bayıltıcı kötü bi kokusu vardı koklayarak alıyorum 😂
rouge_ pid bayıltıcı koku dedin aklıma yves rocher dus jeli geldi o da güllüydü ama iğrencti suyla temas edince soguk hava kokusu olur ya bu kokuyu herkes almaz bilmez ama tam o oluyordu bir daha da asla almadım o markadan bir dus jeli hep kötü koku diyince aklıma gelir ve o jelden sonra güllü dus jellerine karsı korkum olustu 🥲
pid rouge_ off evet bi duş jeli almıştım azıcık sürünce nefesim kesiliyordu kokusundan kokusuna bakarak alıyorum
busenihicalakadaretmez rouge_ Güneş kremi gibi kokan duş jellerimi varmış, senden öğrenecek çok şey var be üstat 😃
rouge_ busenihicalakadaretmez ay ay ay kimler gelmiş postuma 😍❤️ günes kremi kokusunu sende sevmez misin ya cok güzel degil mi☀️bana huzur veriyor nedense üstüne birde beyaz cicek kokuları sabah uyanmaktan nefret eden biri olarak uyanmaya motive ediyor. Bu arada nasılsın nasıl oldun
busenihicalakadaretmez rouge_ Kuzum ben bahar kadınıyım aslında 😊 bende de sabahları zor kalkma oluyor dedim ki belki bana enerji verir. Hemde senin anlatımınla daha da bir meraklandim 🤩 Bu arada iyiyim diyeyim 🌺