rouge_ busenihicalakadaretmez bunlar tam tatlı kokular sen öyle seviyorsun victorias secret kokularını seversin kesin hem vücut spreylerine hem parfümlerne bakabilirsin ve kalıcılar cogu
busenihicalakadaretmez rouge_ pozu baştan sona inceledim tatlı kokulara sahip duş jeli göremedim hiç marketlerde. Şu an hiç bulamıyorum bir öneri ver bana sipariş edeyim 😌
rouge_ hellocnm rituals dus köpüklerinin kokusu kalıcı yani bir jele gore ve setini alırsan daha da kalıcı oluyor
Ask_hosmus rouge_ çok şükür geldim kendime baya kötüydüm bakımlarımı eskisi gibi daha düzenli yapıyorum 🤧😅🤩😂😂😘
Ask_hosmus TombulHatun sürüyorum artık yine önceden surerdim sonra rahatsız etmeye başladı yağlı yağlı hissi tekrar kullanmaya başladım aloveralı aldım bu sefer 😂
rouge_ Ask_hosmus her yag güzel olmuyor o yüzden ben hipp kullanıyorum sadece sen almanyaya gelicektin burda mısın
rouge_ busenihicalakadaretmez kısın belkide yazın ne yapıcaksın tatlı kokuyu ya zaten havalar sıcak insan temiz dus kokmak istiyor 😂ben hic tatlı koku almam nerdeyse ama isananın bir sürü bir sürü tatlı kokulu dus jeli var hatta neredeyse her markanın var hatta sana bir kac tane atayım
kurabiyevarsimitvar rouge_ ay ben de ne zamandır duş jeli arıyorum isabet oldu post teşekkür ediyorummnm durunun ananaslı karpuzlu duş jelini kullanıyorum bayadır ama daha farklı bir şey arıyorum
rouge_ kurabiyevarsimitvar durunun reklamını görüyordum hep kullanmak istiyordum ama tr hep geldigimde unutuyordum 😂bir sürü dus jeli oldu hepsi cok güzeller oneririm🥰
rouge_ busenihicalakadaretmez bir sürü dus jeli attık yukardakiler güzeller yaza da uygun palmolive rituals nivea hepsi temiz kokulu ürünler
Moonlight_ rouge_ Ben hep degistiriyorum sonra hangisi nasildi unutuyorum valla 🤣 Ama dönüsümlü cok kullandiklarim bunlar
rouge_ Moonlight_ niveaların hepsi güzel😂 ve palmolive haric digerlerini denemedim böyle sıkıcı olmasın kokular yeni olsun ambalajlar renkli renkli olsun istiyorum tam yaza uygun cıvıl cıvıl o yüzden pembeler sarılar maviler ne varsa alıyorum😂
Moonlight_ rouge_ Birde bu yazin vazgecilmezim asigim resmen o kadar güzel kokuyor ki (bana göre 🤣) vücudu cok güzel yapiyor bu aralar yine ariyorum ama bulamiyorum 🥺
rouge_ Moonlight_ bunun krem versiyonu var yaglı krem birde ebay ve amazon gibi yerlerde artık sadece ama benzer bir sürü yag var aslında
Bsrkaya Moonlight_ Bunu bende kullanıyorum ama başka bir markası veee Argan yağı özlü olan herseyii çok seviyorumm kokusu tam benlikk sac bakımı olsun vucud için olsun hep Argan alırım bende 👌🏻
Moonlight_ rouge_ niveanin kokusuna bayiliyorum bende bi huzur mutluluk veriyor bana 😍 ben moduma göre koklaya koklaya aliyorum ama ambalaj önemli ambalaji güzelse kokusuda güzeldir diye hemen kokluyorum🤣
Moonlight_ rouge_ amazona bakmadim hic ben genelde böyle fisfis yag kullaniyorum bütün vücudumu kremleyince ellerim bi tuhaf oluyor sanki🤣