Kizlar yaza 2 aydan az bir zamanimiz kaldi benim diyet perileri online, soyle yapalim cok kendimizi sikmadan biraz dikkat ederek, ve kesinlikle 3 lt yakin su icerek ve en az haftada 3 gun 45 dk leslie yaparak bakalim ne kdr etkisini gorecegiz, bana katilmak isteyen varmi? Gecen hafta yapmaya basladim, tartida 1,6 eksi gordum ama hafta sonu kendimi saliyorum onuda haftada bir gun odul olarak kabul edelim☺️ bn suan 69,3 kg hedefim 60-62 arasi hadi bismillah diyelim, cuma tarti gunu, tarti resimlerini burda paylasalim birbirimize motive olalim💪🏻💪🏻 hadi hanimlar bikiniler fit vicudlar deniz tatil yakinda🌊🏖️🏝️⛱️

karamelek21 ben ben ben benim de 40 gün zamanım var aralıklı oruç yapmak istiyorum ama şartlanmam lazım birkaç gün önce 84 kiloydum tartım yanımda değil maalesef 🥲 Leslie yapacak enerjim olmazda yürüyüş ve kendi çapımda bölgesel hareketler yapabilirim 😅 mezurayla ölçü alabilirim haftalık sadece 😂

lgrth aralikli orucu bnde yapmak istiyorum ama tam olarak nasil olacagini bilmiyorum belki biri bizi bu konuda bilgilendirebilir ama ,mesela ben soyle yapiyorum sabah kahvaltim 2 yumurta peynir zeytin yesillik, yada buğday gevregi sütle, sonra gun icinde su icip 3 gibi bir ara ogun meyve veya kahve badem findik kan sekerim duserse hurma,sonra aksam 18 de ne yemek yaptiysam onu yiyip gunu kapatiyorum, hafta sonu yapamiyorum bunlari evde disarda olunca kaciriyorum, bu yuzden leslieye daha agirlik vermeye calisiyorum dengelesin diye, hepimiz kendi capimizda yapalim canim ☺️💪🏻💪🏻

karamelek21 ahhhhh 7 haftadir 80 de tutuklu kaldimmmm imdatt 🥲 bugun kabak detoxuna benzer bi detax basladim bakalim adetleriminde 2. Gunu 80 den kurtulayimmm yetherrrrr 🔪🥲

karamelek21 aşkım eski post noldu yaa 😄 neyse bende 69.7 idim şuan 63.8 oldum ilk başta 66.7 ye kendi kendime dikkat ederek kg verdim daha sonra da diyetisyen eşliğinde devam ediyorum şuan bu pazar kaçamak yaptım yoksa 62 yi görmüştüm neyse bu hafta telafisini yapıyorum hedefim 58-60 simdilik

Bu post sabit kalsin bakalım 😘
            Başarılar şimdiden hepinize 🪷

Zamansiz_ sen harikasin yaa bu azimle beni yakalarsin maşallah sübhanallah ☺️ bende bi salatayla aksami kapatmak istiyorum 2 3 gun soyle arinmak adina bi bakalim yapabilirsem😂

suprizyumurta eski post gume gitti😂 burdan devam devam edelim masallah ya bnde o gunleri gorurum insallah,bizimle bilgilerini paylasirsan sevinirim cnm

karamelek21 ben su diyetine taktim da o motivasyonu gücü bulamiyorum su an kendimde aralikli oruc kolay rahat ve fazla zorlamiyor 16/8 yontemi yapmistim ben mesela sabah 10da kahvalti yaptin aksam 18.00da yemek yiceksin ben ara öğün yapmiyordum istedigini ye ama azicik ye sabah kalkar kalkmaz kahvalti yapma mesela 2 bardak su icin 1 2 saat sonra kahvaltı yap 10da yapicaksan kahvaltini 8de kalkman lazim yani 18.00dan sonra sivi harici kati hicbir sey yemiyosun

karamelek21 e zaten aralıklı orucun olayı saatlere uymak özellikle akşam yemeğini erken yiyip sabah kahvaltısını geç yapıp açlık süresini uzun tutmak 🙂 ben genelde ikisinin arasını 16 ya da 18 saat olacak şekilde ayarlıyorum o saat diliminde sade kahve su maden suyu dışında hiçbir şey yiyip içme yok 🙂zaten hareket olursa zirve yaparsın daha etkili olur

karamelek21 her gün 20 defa göbek eritme için göbek bölgesini içine çekmek te etki ediyor. Kaburga yeri deil yanlış yapılmasın tam olarak göbek bölgesini çekmen lazım. ben denemedim ama dün bi kadın videoda gösterdi detaylı şekilde gerçekten kadının 3. Sezeryan olmasına rağmen göbek yoktu. Benimde doguma 67 gün kaldı bakalım bende başlıyacam hayırlısıyla dogumdan sonra. Size bol eksiler kızlar

karamelek21 ama bitti sabrimmm🥲🥲🫠 cok tesekkur ederim cicegim hepimiz hedefe ulasalim insallah bi 79 gorursem bu sefer olucak gibi 🥹

Sutlucikolati denicem bunu ama ara ogun yapmadan nasil olur bilmiyorum, calisiyorum dermanim kalmiyor ara ogun bi meyve veya findik tarzi bi enerjimi geri yukseltiyor, soyle yapim sabah 7 de uyabiyorum zaten oglani okula birak gel genelde 11 gibi kahvalti yapiyor sonra akşam yemeğim 18 maks 18:30 buluyor,sonra birsey yemiyorum, yani ara ogunu kaldirirsam aralikli oruc oluyor benimkide, bir deneyecem kahve yasakmi? Ara ogunde kahve içsem şekersiz

lgrth yarin denicem kuzum ara ogun yapmadan sabah 10 kahvalti aksam 18 yemekle gunu kapatacam,

Zamansiz_ bak sana guc oluruz biz burda hadi pes etmek yok goreceksin o rakami cok az kaldi 💃🏻🩷

karamelek21 hadi inşallah kahvaltısız durabiliyorsan 12 ye kadar ertele akşam yemeğini yine 6 da ye istersen araları sade kahve dukan birası ile geçiştirirsin